IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 септември

26 септември 2019 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отстоявайте гледната си точка без излишни емоции. В състояние сте да обезоръжите опонентите си, разполагате с достатъчно убедителни аргументи. Заемете се с интелектуални дейности. Ще ви доставят удоволствие и ще получите добри резултати.

Телец

Навременна информация ще ви помогне да се доберете до същността на проблем, който от доста време чака окончателното си решение. Ще се наложи да направите изследване на данни или пък разследване на обстоятелства. И в двата случая ще разполагате с достатъчно сведения за приложими заключения.

Близнаци

Работата ви ще е повече от обикновено и ще се наложи да се справите в съкратени срокове. Организирайте си кратки почивки, за да избегнете мрачните мисли, които може да ви споходят заради натрупаната умора. Не обръщайте внимание на откровено тенденциозни забележки.

Рак

Ще научите или ще ви споделят чужда тайна, от която ще ви стане неприятно. Не бързайте да си правите заключения за човека, за когото става дума или да променяте мнението си. Информацията може да се окаже твърде деформирана.

Лъв

Партньорските отношения ще са твърде напрегнати. Всеки ще „дърпа чергата към себе си“ и ще е трудно да стигнете до окончателна концепция. Не се натоварвайте с лидерски функции, не търсете начин да наложите мнението си и да контролирате процеса.

Дева

Поведението на околните ще е странно и ще породи съмнения в искреността на целите им. Не е изключено някой да се опита да злоупотреби с властта, с която разполага, за да навреди на авторитета и доброто ви име.

Везни

Обстановката ще е напрегната, когато се намирате сред по-голяма група от хора. Може да е на работното място, у дома или сред съседите. Всички участници ще имат собствено мнение по всички въпроси и никой няма да е склонен на компромиси. При това не, защото не е съгласен с останалите, а от чист егоизъм, който ще заглуши всеки опит за рационално мислене.

Скорпион

Наблюдавайте какво се случва около вас и бъдете предпазливи. Някой може да се опита да ви манипулира или шантажира. Не приемайте никакви ултиматуми. Ако не разполагате с ефективни методи за действие в момента, дистанцирайте се и си изградете тактика.

Стрелец

Много близък приятел ще е в затруднение или изключително неприятна ситуация. Не разпитвайте излишно. Проявете дипломатичност и не обещавайте помощ, ако чувствате, че не сте в състояние да окажете такава.

Козирог

Опонентите ви днес ще са изключително активни и ще се опитват да ви предизвикват към директна конфронтация. Проявете безразличие и сменете темата на разговор. Виждайки, че нямате никакъв интерес ще ви оставят на спокойствие.

Водолей

Проверете сигурността на средствата си за комуникация. Прегледайте електронната си поща, паролите, документите, които съхранявате в компютъра си. Съществуват предпоставки за пробив и изтичане на данни, от което сте в състояние да се предпазите.

Риби

Ако се налага да пътувате към непозната географска точка подгответе се старателно. Проверете автомобила си, ако ще ползвате личен, и изправността на пътя. Не е изключено да попаднете на аварийна ситуация, която да ви забави, осигурете си достатъчно време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари