IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 октомври

7 октомври 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За предпочитане е да отложите взимането на важни финансови решения. Въздържайте се също така от обещания, от които след време може да се наложи да се откажете или да се извинявате за неизпълнението им. Непредвидени събития ще ви принудят да ориентирате усилията си в непривична за вас дейност.

Телец

Началото на деня може да е демотивиращо. Да получите неприятно известие, да отложите среща, някой да се откаже от вече подписани договорни условия, да имате проблеми с техниката или транспорта. Променяйте графика си така, че да не претърпите финансови загуби.

Близнаци

Ако сте насрочили делови разговори с нови партньори е по-добре да ги отложите. Проектите, които ви предлагат ще се окажат безперспективни, прекалено скъпи или сложни за изпълнение, а основната тежест ще легне върху вас. Осигурете си още малко време за анализ на ресурсите, с които разполагате, преди да дадете окончателен отговор.

Рак

Вероятността да се наложи да предприемете непредвидено пътуване не е за пренебрегване. Освен за личната подготовка е желателно да се погрижите и за надежден спътник. Не тръгвайте с човек, когото не познавате добре, ще ви създаде досадни проблеми.

Лъв

Паметта и аналитичните ви способности са силни, но сте раздразнителни, а оттам и доста прибързани. Необходимостта от бърза реакция не означава, че трябва да взимате необмислени решения. Не позволявайте на самочувствието да навреди на репутацията ви.

Дева

Затрудненията ще дойдат от хората, от които най-малко очаквате. Роднини, стари приятели, колеги с които работите добре ще ви разочароват с действията си. Условията ще се променят непрекъснато и ако не се съобразите с тях на момента, със сигурност ще се наложи да промените намеренията си след известно време.

Везни

Високата оценка на текущата ви работа ще повиши самочувствието ви. Не бързайте със заключенията. Помислете дали наистина всичко е наред или някой зад щедри похвали прикрива факта, че търси слабото ви място. Проверете още веднъж собствените си резултати.

Скорпион

Не е желателно днес да подписвате окончателни договори, свързани с недвижимо имущество. По-добре проверете финансовото си състояние и най-вече пасивите. Ако имате неплатени глоби, такси или други публични задължения опитайте се да ги ликвидирате.

Стрелец

Рутинната работа ще ви тежи като камък. За сметка на това, въображението ви ще работи в широки граници. Ориентирайте се към дейности, изискващи интелектуална мисъл и нестандартен подход.

Козирог

Случайна информация, получена между другото, ще ви подскаже вариант на задача, която към момента е в „задънена улица“. Може да ви подтикне да изоставите всичко останало и да се заемете само с нея. Ако сроковете на текущата ви работа позволяват, то направете го наистина. Ще се почувствате истински доволни.

Водолей

Отношенията ви с личности, от които зависят текущите решения ще са доста сложни. На моменти ще се налага да търсите по-малката от двете злини или ще сте поставени „между чука и наковалнята“. Не омаловажавайте задълженията си.

Риби

Може да ви натоварят с чужди задължения. Не обсъждайте ситуацията, дори и да не сте съгласни. След време ще можете да поискате компенсация за причиненото неудобство, а може би дори да промените служебното си положение в положителна насока.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари