IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 ноември

21 ноември 2019 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 21 ноември

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. Следвайте логиката, колкото и да ви изглежда, че интуицията ви подава по-правилни сигнали. Изграждайте си концепция за крайния резултат преди да се захванете с каквото и да е.

Телец

Преценявайте възможностите си реално. Не е желателно да се изтощавате нито физически, нито психически. Променяйте заниманията си от време на време, за да освежите мисълта и не общувайте с прекалено много хора.

Близнаци

Началото на деня ще е свързано с комична случка, която ще ви зареди с добро настроение. Ще успеете да намерите правилен отговор на всички спорни въпроси. Ще излъчвате такова спокойствие, че околните ще прекратяват разправиите си дори само при появата ви.

Рак

Единственото занимание, което днес ще ви се отдава трудно е личната ви организация. Само като си помислите, че нещо трябва да се направи задължително и ще ви причернява пред очите. Ограничете се с текущата си работа. С нея ще се справите даже и ако мислите за нещо съвсем друго.

Лъв

Не разчитайте, че ще разполагате с лично време днес. Още от сутринта ще ви ангажират за участие в поредица колективни дейности. А вечерта е вероятно да ви поканят на събитие, свързано с хобито или други предпочитани занимания. Не отказвайте, ще сте доволни от участието си.

Дева

Няма да разполагате с достатъчно информация за уреждане на сложен казус. По-лошото, обаче е, че ще ви затрупат с информация, но… противоречива. Помислете дали можете да отложите заниманието или се налага да проведете по-задълбочени консултации с утвърдени специалисти.

Везни

Обстоятелствата ще са променливи, често непредвидими. Приемете ги откъм добрата им страна, като малко разнообразие в монотонния ден. Бъдете готови за трудности в придвижване от едно място на друго.

Скорпион

Емоциите ще са вълнуващи. Ще се срещнете със стари приятели, които ще ви зарадват с добри новини, а и ще ви запознаят с нови хора. Не е изключено да създадете полезна професионална връзка, обещаваща дълготрайно сътрудничество.

Стрелец

Ще имате възможност да докажете уменията и професионализма си пред хора, от които зависи напредъкът ви. Не е изключено да получите интересно предложение за нова или допълнителна работа. Преценете дали разполагате с достатъчно време и не се бавете твърде много с отговора.

Козирог

Доста често събеседниците ви ще изразяват несъгласие с вас и ще се опитват да прокарват собствените си концепции. Помислете доколко отговорността за крайните решения е изцяло ваша и наистина ли се налага да спорите. Ако няма да понесете материални загуби, то защо да си причинявате емоционални неудобства.

Водолей

Нищо няма да може да наруши душевното ви равновесие днес. През целия ден ще сте в благоприятната позиция да контролирате събитията. Или поне да се възползвате максимално от тях. Не коментирайте намеренията си.

Риби

Усещане за несигурност може да ви обхване преди обед. Наблюдавайки околните ще установите, че голяма част от нещата, които правят са погрешни или ненужни. Не се натоварвайте излишно с чужди отговорности. Не само няма да ви благодарят, но и може да ви обвинят в интригантство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари