IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 декември

2 декември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Точно сега е моментът да направите равносметка на постигнатото и да „прегрупирате“ силите. За отложените и непостигнати цели ще трябва да промените тактиката си. Подхождайте към контактите си по-отговорно и по-избирателно.

Телец

Ще ви хрумне оригинално решение на въпрос, свързан с имоти или друга материална придобивка, който в момента е „на трупчета“. Ще се удивите на себе си как до момента не сте се сетили. Преценете дали можете да се справите самостоятелно и ако отговорът е положителен, по-добре не търсете сътрудничество.

Близнаци

Избягвайте ненужните разговори. Стремете се към реални резултати. Днес ще можете без много думи да покажете на какво сте способни. Освободете се от илюзиите, за да постигнете нещо осезаемо.

Рак

Приемете действителността такава, каквато е, с всичките ѝ условности и ограничения. Създайте си оптимална организация и следвайте задачите си последователно. По-добре малък доказан успех, отколкото големи, но въздушни мечти.

Лъв

Ориентирайте се към занимания с практически характер. Разпределете дългосрочните задачи на етапи. Не си поставяйте твърде амбициозни цели, с които бихте могли да навредите на здравето или авторитета си. Усилията ви, колкото и да са скромни, ще получат висока оценка.

Дева

Умението ви да подреждате работата си и да анализирате детайлите е изключително ценно и ви предпазва от грешки. Желанието ви, обаче, да поставите събитията под контрол нерядко е повод за разногласия с околните. Наблюдавайте, без да навлизате в чужда територия. Обстоятелствата ще ви подскажат докъде можете да разгърнете влиянието си.

Везни

Помислете дали сте използвали всички начини за представяне и популяризиране на резултатите от работата си. Може би не сте вкарали в действие целия потенциал на интернета и социалните мрежи? Не пренебрегвайте възможностите на новите технологии, те са силно оръжие.

Скорпион

С приятни изненади ще запомните днешния ден. Вероятно ще се запознаете с нови хора или пък ще възстановите много отдавна прекъснато старо приятелство. И в двата случая положителният ефект ще е върху бизнеса и професионалната ви реализация.

Стрелец

Проявете инициатива при уреждане на въпроси, свързани с обучение, въвеждане на нови начини на работа, обновяване на интериора. Днешните ви предложения ще се радват на подкрепа и ще ви донесат известност. Промени, които сте подготвяли в предишни периоди най-после ще намерят реализацията си.

Козирог

Юпитер от днес е във вашия знак и ще остане там до 19.12.2020 г. Прекрасен период с прекрасен старт. Достатъчно е само да си представите колко „нови врати ще се отворят“, за да сте усмихнати през целия ден. И да правите нещата с удоволствие, което пък е залог за успех.

Водолей

Събитията ще са противоречиви. Не се отчайвайте от неуспехите и не се ентусиазирайте прекалено от постиженията. Приемайте случващото се без излишен оптимизъм, с известна доза недоверие, но и с убеждението, че когато нещо свършва, винаги нещо друго започва. Колкото и зле да ви изглеждат нещата, те няма да са окончателни.

Риби

Подхождайте конструктивно към новите си начинания. Няма как да стартирате всичко едновременно, така че бъдете реални, разумни и умерени. Не разпилявайте силите си, а ги концентрирайте. Заемете се предимствено с осигуряване на ресурси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари