IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 януари

17 януари 2020 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте по-ефективни с работа, изискваща умствени усилия и анализ. Взаимоотношенията, дори с хора, които познавате отдавна, може да са леко критични, леко конфликтни. Да ви е трудно да стигнете до общо мнение по елементарни въпроси. Постарайте се да не превишавате правата си.

Телец

Всички днешни занимания ще изискват старание и търпение. По-голямата част от тях няма да са ви приятни, но ще са неизбежни. Ще се отразят негативно на настроението ви. Не си насрочвайте романтични или приятелски срещи. Няма да успеете да им се насладите пълноценно.

Близнаци

Ще вложите много усърдие, за да си свършите работата, но околните и по-специално шефът, като че няма да забележат усилията ви. Усещането, че не сте достатъчно оценени ще ви подейства демотивиращо. Не се отказвайте от започнатото. Ако решите, че няма смисъл да се сърдите, ще установите, че положението съвсем не е чак толкова зле.

Рак

Във ваша полза е да останете у дома и с близките си през свободното време. Желателно е също така да работите самостоятелно. Дребни недоразумения и глупави противоречия ще ви съсипят деня, ако не ограничите контактите до неизбежните.

Лъв

Прекалената ви общителност, съчетана с бъбривост и допълнена с пиперливо чувство за хумор може да причини днес куп неприятности. Ако нямате намерение умишлено да предизвиквате някого или да си разнообразявате деня с разправии, то по-добре контролирайте изказванията си и не провокирайте събеседниците.

Дева

Финансов проблем ще изпълва мислите ви почти през целия ден и има опасност да „въртите на празни обороти“ с текущата си работа. Не си втълпявайте, че проблемът е по-сериозен, отколкото е всъщност. Разполагате с достатъчно средства за ежедневните си нужди, а за допълнителните, които ви трябват ще се намери вариант.

Везни

Съзнанието ви ще е заето изцяло с лични проблеми днес. Ще сте обърнати почти изцяло към себе си и последното нещо, което би ви заинтересувало е мнението на околните. Всъщност, нищо няма да загубите, ако изслушате желаещите да си общуват с вас. Със сигурност ще намерите рационално зрънце в предложенията им.

Скорпион

Понякога сте неоправдано състрадателни и никак не е трудно да се злоупотреби с добротата ви. Бъдете предпазливи и разчитайте на прозорливостта си, ако днес някой твърде настоятелно ви моли да се включите в благотворителна кампания или в помощна акция. Много е вероятно да се окаже чиста манипулация.

Стрелец

Общителността ви днес ще е сведена почти до нулата. Ще се чувствате много по-добре сами със себе си, със собствените си мисли, отколкото в чието и да е обкръжение. Дори хора, които обичате ще ви се струват леко натрапчиви и досадни. Ако решите да ги игнорирате, направете го деликатно. Няма смисъл да вредите на отношенията си.

Козирог

Преценявайте важността на заниманията си преди да се захванете с тях. Не преувеличавайте значимостта на дребните проблеми, за да не загубите прекалено много време за решаването им. Приемайте неуспехите като възможност да обогатите опита си.

Водолей

Със сигурност ще се убедите във верността на две твърдения днес. Едното е, че кой каквото сам си направи и Господ не може да му го направи, а второто е, че в труден момент Неволята е най-добрият помощник. Ако не вложите цялата си енергия за овладяване на важен проблем ще е жалко за всички вложени до момента усилия.

Риби

Дребно, но неприятно съобщение ще ви развали настроението. Ще сте засегнати от получената информация, но ситуацията няма да е толкова драматична, колкото ви изглежда. Преодолейте самосъжалението, светът съвсем не е настроен срещу вас. Ако мислите рационално ще се сетите за правилния ход. Освободете се от всичко излишно и като вещи, и като мисли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари