IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тренировката на Камала Харис – на открито и сред фенове

12 февруари 2021 12 30

Тя беше придружена от съпруга си Дъг Емхоф

Снимка: БГНЕС

Обитателите на Белия дом в САЩ разполагат с различни привилегии и удобства. На тяхно разположение са лични готвачи, екип от прислужници и частна фитнес зала. Но новият вицепрезидент на страната – Камала Харис, е решила да забрави за тренировките у дома и да поддържа форма на чист въздух и близо до своите фенове.

Потребител в Instagram наскоро сподели снимка със своята приятелка по време на обичайното си тичане. Този ден обаче двамата се натъкнали на нещо различно – Камала Харис, която е бягала нагоре-надолу по стълбите на мемориала „Линкълн“ във Вашингтон. Заедно с нея е бил съпругът ѝ Дъг Емхоф, както и задължителната охрана от Сикрет сървис.

Камала Харис дори позира за селфи с щастливата двойка. „Беше невероятно да се засечем с вицепрезидента Камала Харис по време на сутрешното ни бягане“, пише Боби Тран. Той допълва, че Дъг Емхоф понякога се е изкачвал по-бързо, но винаги е чакал съпругата си на върха и я е окуражавал да продължава да тича.

Боби Тран сподели и видео, на което се вижда как Харис бавно, но славно, слиза и се качва по стълбите. Охраната от Сикрет сървис нямаше много работа, тъй като от клипа се вижда, че хората рядко се приближават, за да тормозят спортуващата двойка. Феновете изразиха възхищението си в коментарите, като заявиха, че Камала ги е мотивирала да започнат да тренират.

„Пази се. Горда съм, че съм афроамериканка“, „Това е невероятно! Заобичах ги още повече“, са само част от коментарите под публикацията на Боби Тран. Харис неведнъж е споделяла, че е голям фен на тренировките. Тя казва, че прави упражнения всяка сутрин, независимо колко време е спала. Според нея, това е най-добрият начин да започнеш деня си. Преди пандемията тя е посещавала редовно фитнеса и е голям фен на плуването.

Камала Харис

Снимка: БГНЕС

В интервю за Men's Health Дъг Емхоф казва, че двойката има велоергометър, който сам е сглобил. Той допълва, че съпругата му често го използва, а за трениране на ръцете тя взима пълни бутилки с вода вместо тежести. „Тя гледаше новините, подготвяйки се за деня, но в същото време вдигаше тежести или пък караше колелото“, споделя Емхоф.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари