IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Кордън: Промяната в мисленето ми помогна да отслабна с 10 кг

17 май 2021 08 40

Водещият заяви, че загубата на килограми не се дължи на тежки тренировки

Снимка: БГНЕС

В началото на 2021 година Джеймс Кордън обеща, че ще се опита да отслабне и да се грижи по-добре за тялото си. Оказва се обаче, че тайната към по-добра фигура невинаги се крие в тежките тренировки и стриктните диети, а в начина ни на мислене.

В скорошно интервю за шоуто The Zoe Ball Brekfast водещият разкри, че отслабването му с 10 килограма не се дължи на дългите часове във фитнеса, а по-скоро в новата му философия за живота. Кордън признава, че е опитал почти всяка диета на този свят, но нищо не помогнало. „Това, което осъзнах е, че диетите са грешно нещо. Не трябва да се ограничаваш, а просто да промениш това, което ядеш. И тази промяна трябва да остане завинаги“, казва той.

През януари Джеймс обеща да отслабне, обявявайки партньорството си с компания, произвеждаща фитнес гривни и часовници. Същият месец той сподели пред Опра Уинфри, че взел решение да се промени заради семейството, което включва съпругата му Джулия, 10-годишния им син Макс и двете им дъщери Кери и Шарлот, които са на 6 и на 3 години. „Исках да бъда по-добър мъж за децата и семейството си“, откровен е водещият.

Въпреки че вече е постигнал част от желания успех, Кордън не смята, че хората трябва да бъдат съдени за начина, по който изглеждат. През 2019 година водещият отговори на комика Бил Мар, който тогава заяви, че „подигравките към пълните хора не трябва да спират, а трябва да се завърнат с пълна сила“. Джеймс коментира твърдението в собственото си шоу, в което заяви, че светът има погрешно мнение за пълните хора. „Всеки смята, че те са глупави и мързеливи, но ние не сме такива“, категоричен е Кордън. Преди три години той казва, че през целия си живот се е опитвал да поддържа перфектна фигура, но резултатът така и не идвал.

Сега обаче Джеймс е на различно мнение. Според него, отслабването му се дължи на промяната в мисленето, а не стриктни диети. Разбира се, човек трябва да се ограничава в това, което яде, но не и да гладува или пък да изключва важни храни от менюто си. Затова е важно да се свържете с диетолог преди да предприемете каквито и да било действия за отслабване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари