IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни диети: Менюто на Рейчъл Билсън

4 юли 2021 12 00

Актрисата гони 40, но има стегнато тяло

БГНЕС/IStockphoto

Рейчъл Билсън е почти на 39 години, но никой не може да ѝ даде толкова, ако я види на живо. Симпатичната брюнетка, която познаваме от сериала The O.C. )„Ориндж Каунти – Кварталът на богатите“), изглежда още като момиченцето, което помним от големия екран. Може би по-свежият ѝ външен вид дразни някои жени, но те трябва да знаят, че зад него се крие малко ген, както и специален хранителен режим, който звездата спазва.

Рекламирайки овесено мляко, брюнетката, станала по-известна с ролята си на Самър Робъртс, се снима с блузка с флорални мотиви, която е прибрала в дънките. А талията ѝ е толкова тънка, за което можем само да я поздравим!

В какво се състои менюто на Рейчъл Билсън?

Актрисата е майка и на 6-годишната Брайър Роуз Кристенсен, за която се стреми да готви по-здравословно.

Закуска

Овесена каша или мюсли с кисело мляко. Това са храните, които Билсън обича да похапва за старт на деня. Актрисата споделя, че тези продукти се харесват и на момиченцето ѝ.

Билсън разкрива пред Eatthis, че винаги гледа да има вкъщи овесени ядки или нюсли, които държи в буркани, така че да са готови за консумация. Предпочита да ги накисва в овесено или кисело мляко. Понякога върху тях поставя парченца зелена ябълка и лимонов сок, както и препечени ядки.

Палачинките са друго нещо, което Рейчъл обича да закусва. Но не си мислете, че те са от онези с бялото брашно, които всички ние познаваме.

„Правя ги от пълнозърнеста пшеница с овесено мляко и това е наистина здравословно за децата – дъщеря ми не познава разликата“, обяснява Билсън.

Обяд

Телешко с чили е една от рецептите, която актрисата обожава да приготвя за обяд. Но заменя говеждото месо с пуешко, защото то е по-полезно. Друго ястие, на което залага е пилешкото с пармезан.

„Аз съм полуиталианка, така че си оставам вярна на тези рецепти“, казва тя и уточнява, че има начини, по които ястието да е по-здравословно. Освен това се стреми зеленчуците винаги да присъстват на масата ѝ, затова похапва и говеждо с тях.

Актрисата не се притеснява, че прекарва повече часове в кухнята. По думите ѝ, тя предпочита повече печено месо, отколкото пържено, което е доста калорично. Затова приготвя всичко в тава и го слага във фурната.

Лека закуска за десерт

Звездата от „Ориндж Каунти“ изглежда като момиченце, може би защото предпочита по-малките порции, които достигат до 6 на ден. Освен това се движи доста.

Актрисата отдавна консумира овесено биомляко, което понякога смесва със шоколад и замразява във фризера. Така има здравословен десерт за следобедна закуска или между храненията. Освен тях, обожава бананов пудинг.

Иначе, що се отнася до храните, които мрази, Рейчъл Билсън признава, че макар да набляга на салати и месо за обяд и вечеря, мрази кореноплодните, например цвекло, чийто вкус не понася. Същото може да каже и за гъбите, които отделя от чинията си от малка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари