IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Минда Калинг: Успях да отслабна и без ограничителни диети

20 април 2022 08 30

Актрисата казва, че продължава да яде любимите си ястия, но в по-малки количества

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пролетта дойде и това означава само едно – лятото наднича иззад ъгъла и ни напомня, че трябва да влезем в желаната от нас форма. Време е да започнем да се храним по-здравословно, да се движим повече и в най-добрия случай, да тръгнем на фитнес или да тренираме у дома. Благодарение на отслабването на пандемията, всички физически активности са много по-достъпни, но диетата е тази, която прави основната разлика.

В дигиталната ера, в която се намираме, много лесно можем да попаднем на различни хранителни режими, в които се забраняват едни групи храни за сметка на други. Някой ще ви каже, че е добре да намалите мазнините, други ще ви препоръчат да се откажете от въглехидратите, а трети ще заклеймят месото. Едно обаче е сигурно – всички те ограничават тестените изделия, алкохола и сладкото, което понякога може да се окаже причината, поради която да не ги следваме.

Тук на хоризонта идва актрисата Минда Калинг, която ни предоставя светлината в тунела, от която имахме нужда. Наскоро тя коментира отслабването си, като заяви, че е успяла да постигне желания резултат без ограничителни диети и отхвърляне на любимите си продукти и ястия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

В интервю за Entertainment Tonight, 42-годишната звезда и майка на две деца разкри, че не е променила значително хранителния си режим, след като ражда сина си Спенсър през 2020 година по време на пандемията.

„Ям каквото ми се яде. Ако правя някакви ограничителни диети, те никога не работят. Просто ям по-малко от това, което по принцип си ям“, казва Калинг. Тя допълва, че няма нищо по-интересно или пикантно около процеса.

Обстоятелствата сега са доста по-различни от тези, които бяха след раждането на дъщеря ѝ Катрин преди четири години. „След първото си раждане трябваше да снимам филм почти веднага, затова се подложих на много стриктен режим. Тогава ядях само грилована сьомга и спанак в продължение на три месеца“, казва актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

След като ражда Спенсър обаче Калинг не е изпитала това напрежение, тъй като пандемията е току-що започнала и филмовите проекти бяха поставени на пауза. Звездата споделя, че изолацията е била като удължено майчинство, по времето на което може да се отпусне и да не мисли за фигурата си.

„По време на първата ми бременност имах чувството, че съм наблюдавана като под микроскоп. Така че последните седем месеца от втората ми бременност бяха като истински подарък, защото никой не излизаше никъде, никой не ме снимаше“, казва Калинг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

Що се отнася до отглеждането на две деца, в допълнение с препълнения работен график, актрисата е категорична, че не може да се справи без допълнителна помощ. „Не бих могла да поддържам професионална кариера и да отглеждам две деца под 3-годишна възраст, ако нямах силна и стабилна връзка с бавачката. Както и с баща ми, който идва у дома поне два пъти седмично, за да вземе сина ми на разходка или пък да прибере дъщеря ми от детска градина“, категорична е звездата.

Все пак Калинг казва, че не ѝ е било лесно да помоли за помощ. Според нея, притеснението е дошло от общественото мнение, което задължава жените да се грижат за децата си и ги критикува, когато те се завърнат на работа и разчитат на близки или бавачки да им помагат. „Много хора са късметлии, защото имат семейство, което да им помага, но моята майка почина през 2011 година, така че аз нямах голям избор“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

До момента Минда Калинг не разкрива идентичността на бащата и на двете си деца. Актрисата ги отглежда сама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари