fallback

Кейт Мос плува гола в езеро за здраве

24 August 2022 16:30

Моделът пуска своята уелнес марка през септември

БГНЕС

Кейт Мос плува гола за здраве. Това потвърди самата тя, появявайки се без дрехи в нов клип. Неговата цел е да промотира уелнес марката на модела, която ще бъде пусната съвсем скоро.

„Очарователно и вълшебно. COSMOSS е грижа за себе си, създадена за съвременните пътешествия в живота“, пише към видеото, публикувано в официалната страница на бранда на звездата в Instagram.

На кадрите се вижда как 48-годишната Мос крачи гола из водите на плитко езеро. Накрая се хвърля и започва да плува бавно из ледените води.

Публикация, споделена от Cosmoss (@cosmoss)

Кейт уточнява в публикацията, че нейната марка ще бъде пусната официално на 1-ви септември.

Моделът споделя за своята трансформация

Със сигурност идеята за уелнес марката идва от това, че преди години Мос носеше прякора „Резервоарът“. Неведнъж в медиите се говореше за нейната пристрастеност към алкохола, по-специално към водката и големите количества, които изпива на ден.

Публикация, споделена от Cosmoss (@cosmoss)

След като цели 4 години Кейт Мос е трезва, тя има какво да сподели с последователите си, които се опитват да откажат алкохола.

Днес звездата признава, че качественият сън е много важен. Той влияе положително не само върху външния ѝ вид, но и на нейното психично здраве. Ето защо препоръчва поне осем часа на нощ. А на сутринта – една кратка йога практика, според нея, е идеалният старт.

Публикация, споделена от Kate Moss Agency (@katemossagency)

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
модел Кейт Мос Уелнес
0 коментара
fallback