IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната на Ашли Греъм за стягане на тялото

30 юли 2018 11 00

Пищният модел обича да тича

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Ашли Греъм не е с мерките 90-60-90, но въпреки това жъне успехи на подиума. Тя е един от най-известните плюс сайз модели, появил се на корицата на списания като Vogue, Harper's Bazaar, Elle и Sports Illustrated Swimsuit. Наскоро красавицата разкри, че въпреки множеството покани за снимки, които получава всеки месец, тя не спира да се грижи за тялото си.

Много жени като Ашли имат ниско самочувствие и се срамуват да се облекат по-предизвикателно заради своята фигура. Виждайки фотосесиите на Греъм, те се мотивират да променят гардероба си.

В една от последните фотосесии пищната дама е без грим и разбива всички стереотипи за перфектната фигура. Но на какво се дължи зашеметяващият ѝ вид?

Източник: Reuters

Ашли Греъм разкри пред StyleCaster, че яде всичко, но набляга най-вече на пресни плодове и зеленчуци, белтъчини и здравословни мазнини. Ястията, които консумира, са приготвени предимно на фурна, пара или скара (без пържено и много мазно). Лъжица канела, малко джинджифил, лимон, резенчета ябълка, цвекло и магданоз са най-предпочитаната от нея закуска. Тези продукти я зареждат с енергия и същевременно спомагат за топенето на мазнините през деня. За обяд тя обожава да яде киноа или кафяв ориз със зеленчуци, докато за вечеря похапва печена сьомга, рукола или сладки картофи.

Освен че се храни здравословно, Ашли спортува когато има време. Дори има личен треньор, който да я напътства. Едно от любимите ѝ упражнения са клекове с тежести за натоварване на мускулите на ръцете и краката. Друго, което тя често използва, са ластици и фитнес топка. По думите ѝ, много полезни за по-едри дами са часовете по така нареченото „въздушно“ разтягане и кикбоксът, които укрепват костите и мускулите, стягат тялото и подобряват концентрацията.

В много интервюта Ашли Греъм споделя, че не се срамува от целулита си. Дори и да спортува по-активно, тя трудно ще заприлича на типичните модели, но иска поне малко да стегне тялото си преди снимки. Тя е категорична, че дори да няма време за фитнеса, намира такова за тичане в парка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари