IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Режимът на Дженифър Гарнър за перфектна фигура

14 юни 2019 06 00

Актрисата обича кардио тренировките

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Тя е на 47 години и има три деца, но срещнете ли я на улицата, със сигурност няма да ѝ дадете тези години. Въпреки че обича по-спортния стил на обличане и се гримира само заради участия, Дженифър Гарнър изглежда страхотно. Това до голяма степен се дължи на специалния режим, изготвен ѝ специално от фитнес инструктор.

Бившата жена на Бен Афлек е много скромна. Въпреки натоварения ѝ график, тя намира време за малко тренировки. Освен това е отлична домакиня и определено подбира онова, с което се храни.

„Когато тренираш и имаш някаква цел, е добре да го правиш поне 5-6 пъти седмично в продължение на поне час, за да има ефект. За задържане на резултатите вече може по 3-4 пъти“, казва Симоне Де Ла Рю, която работи с Гарнър и други известни личности от Холивуд.

Актрисата съчетава кардио и силови тренировки, за да поддържа своите килограми. Освен тях, тя ходи на бокс. Понякога тя качва клипове в Instagram от изтощителните си тренировки. Тя редува скачане на въже и батут, коремни преси, почитателка е и на предизвикателството планк, което напряга всички мускулни групи, стига да се изпълнява правилно.

„Ако намериш тренировката, която те кара да се усмихваш, действай“, казва усмихнатата звезда.

Дженифър споделя, че най-лесни и приятни са й кардио упражненията в режима. „Може да правим кардиото чрез танци, скачане на батут. Така тялото става по-стройно и гъвкаво. До края на тренировката може да се изгорят до 600 калории“, коментира инструкторът на актрисата. 

В „Добро утро, Америка“ Гарнър разкрива, че тайната за перфектната ѝ фигура се крие и в уелнес приложение, което тя е изтеглила на телефона си. Там тя изчислява колко въглехидрати поема и с кои упражнения да изгори повече калории. 

„Започвайки да спортуват, хората не бива да се чувстват притиснати и да правят всичко по задължение. Когато са във фитнеса, те трябва да усещат комфорт и да ходят с желание на тренировка, иначе не се получава нищо“, споделя още Дженифър Гарнър. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари