IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Който отслабва, си търси (ново) гадже

8 ноември 2011 14 42

Умишлената загуба на тегло е стремеж да ви забележи нещо свежо

Снимка:Dreamstime

Снимка:Dreamstime

Ако половинката ви изведнъж се притесни за килограмите си и мине на строга диета, то определено има нещо гнило в това! Поразтършувайте се из личните й вещи, защото може да е решила да ви сменя.

Немски учени са установили, че хората, които променят теглото си към по-малко, се готвят да напуснат постоянните си партньори, пише „Daily Mail".

Спокойните и щастливи мъже и жени не се стараят да изглеждат по-слаби, защото се чувстват добре във връзката си и не усещат натиск да станат по-привлекателни. Според професор Томас Клайн от университета на Хайделберг преминаването към строг фитнес и хранителен режим е обезпокояващ знак, че нещо се случва.

Обикновено хората, които искат да си намерят нов партньор, правят всичко възможно да изглеждат по-слаби и красиви. Направено е изследване над около 2000 души на възраст между 16-55 години, от което е станало ясно, че обвързаните тежат повече от самотните, търсещи си другарче в живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари