IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате корем като на Никол Шерцингер

26 март 2013 13 00

Преди всичко трябва да наблягате на усилени тренировки

Коя жена не мечтае за подобно тяло? Снимка: Reuters

Коя жена не мечтае за подобно тяло? Снимка: Reuters

Карамелената красавица Никол Шерцингер е пример за това как една звезда трябва да изглежда. В последно време певицата се изявява и като съдия в риалити шоу, но въпреки многото си ангажименти, тя не си позволява да изгуби форма. Откакто се появи на музикалната сцена, още в групата „Pussycat dolls”, Никол смая всички със зашеметяващата си фигура. След това през годините не в един и два клипа сме се убеждавали, че тялото ѝ е наистина страхотно.

Певицата е на 34 години, но по тяло превъзхожда голяма част от по-младите си колежки. Знаем, че една от най-проблемните зони за жените се оказва коремът. Никол е горд притежател на стегнат и плосък корем, който в никакъв случай не ѝ е даден по рождение. Красавицата тренира сериозно и усилено в продължение на часове всяка седмица, за да поддържа страхотното си тяло.

Ето какво споделя Никол: „Два пъти седмично правя джогинг и отделно тренирам наистина много, следвайки определена тренировъчна схема“.

Тичането помага на певицата, за да остане във форма. Това обаче, не е всичко. Никол танцува, прави клекове и тренира цялото си тяло във фитнеса, пише Daily Mail.

Какво трябва да направите вие: Кросоувърът е чудесен начин да тренирате мускулите си в областта на корема.

Снимка: fitnessanddefense.com

Друго упражнение, което е подходящо и за домашни условия, е:

Легнете по гръб и вдигнете краката си от земята със свити колене на 90 градуса. Поставете ръцете си от двете страни на главата. Издишайте и приближете левия си лакът към дясното коляно. Върнете се в стартова позиция и изпълнете същото упражнение, но с другия крак и ръка. Повторенията за всяка страна трябва да бъдат между 13 и 15.

fasttwitchfitness.blogspot.com

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари