IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате крака като на Дженифър Конъли

20 април 2014 10 39

Поредните съвети как да получите физика като на холивудска звезда

Дженифър Конъли; Снимка: Reuters

Дженифър Конъли; Снимка: Reuters

Последната роля, в която актрисата Дженифър Конъли се превъплъти, беше във филма „Ной“. В него тя си партнира с Ръсел Кроу, Антъни Хопкинс и Ема Уотсън. Вярно, че сюжетът на библейската драма не позволяваше да се насладим на фигурата на Дженифър, но пък носителката на „Оскар“ определено изглежда страхотно!

Холивудската звезда се радва на перфектно оформени крака, които поддържа най-вече с тичане и йога. 43-годишната актриса споделя, че тича четири пъти седмично по 16 километра всеки път – навик, достоен за възхищение! Дженифър определено залага много на тичането. „Действа ми много медитативно и кръвта ми започва да тече по-различно, дори ако е за 10 минути“, признава актрисата.

Какво да направите, за да имате крака като на Дженифър Конъли?

С едно-единствено упражнение и неговите вариации ще можете да работите едновременно, както за краката, така и за горната част на тялото си. Ще имате нужда от малки гирички (или бутилки, пълни с вода), както и надеждна основа, на която да стъпвате с цялата си тежест.

Дженифър Лорънс; Снимка: Reuters

Решете кой крак да натоварвате първо и съответно да стъпвате върху него. Качете единия крак на основата, като пренасяте цялата тежест на тялото ви именно върху него. След това сменете краката, за да натоварите и двата еднакво. Докато правите стъпките, разтягайте ръцете си настрани или напред.

В този видеоклип може да проследите как да направите различни вариации на упражнението:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

LadyLovelace ( преди 9 години )
Дженифър Конъли е хубава жена, но като гледам краката на тази снимка, изпитвам огромно и непреодолимо желание да отговоря на въпроса в заглавието с "Никога, по никакъв начин!"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Юнона ( преди 10 години )
Генът е важен, но и усилията за поддръжка - също. Генетично имам дълги слаби крака (когато пълнея, ми се трупа на корем и талия). Случва се да не спортувам по 2-3 месеца и картинката видимо се влошава. Отпуснати крака, целулит...и хубавият ген става невидим :) Затова е важно да се грижим за себе си - не прекалено, но редовно :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )