IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 ясни признака, че с гаджето ви не сте съвместими

1 октомври 2012 10 40

Не се заблуждавайте - нищо няма да се промени!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Понякога е трудно да видите знаците, че с половинката ви изобщо не сте съвместими и си губите времето взаимно. Тези знаци, обикновено са доста явни, но въпреки това повечето хора ги забелязват чак след края на връзката си.

Така че, момичета, ако сте готови да прочетете най-сигурните знаци, че с гаджето ви не сте един за друг, вижте ги по-долу.

1. Между вас няма искра

Първият знак, че не сте съвместими, особено ако сте в началото на връзката си, е, че между вас просто няма искра. Въпреки че може би го харесвате, ако не чувствате нищо „под лъжичката", когато го видите, ако допирът му не ви кара да настръхвате, може би този човек е по-подходящ да бъде ваш приятел, а не гадже. Искрата наистина е важна, ако не искате скуката да ви налегне още от началото на връзката.

2. Нямате за какво да си говорите

Ако между вас няма искра и на всичко отгоре откриете, че нямате абсолютно никакви общи теми за разговор, за какво ви е изобщо този мъж? В края на краищата, ако сексът не е вълнуващ, а разговорите ви са скучни, кратки и насилени, тогава какъв е смисълът на тази връзка, освен да си губите времето с нея?

3. Имате противоположни интереси

Нека кажем, че вие сте запалена еколожка и защитничка на животните, а той е запален ловец и обича да си хвърля боклука сред природата. Това си е повече от ясен знак, че сте несъвместими и че ви очакват големи скандали, ако останете заедно!

4. Имате личностна несъвместимост

Друг знак, че с гаджето си не си пасвате и че е по-добре пътищата ви да се разделят скоро е, ако сте напълно различни като личности и като реакции. Ако вие сте зряла, усмихната и със спокоен нрав, а той се държи като сърдито дете за повечето неща, скоро ще ви вгорчи позитивната нагласа за живота с вечното си мрънкане и негативизъм.

5. Имате различни ценности

Това също е много важен знак, че една връзка няма бъдеще. Двама души трябва да имат сходна идея за бъдещето си, иначе пред тях няма перспективи. Например, ако той не харесва брака, а децата го изнервят, а вие вече мечтаете за бебе, може би е време да се огледате наоколо за някой друг потенциален баща на бъдещите ви деца.

6. Имате различен морал и възпитание

Този знак върви „ръка за ръка" с предишния. Разбирането за това кое е морално и кое не, кое е позволено и кое не, е доста важен елемент в една връзка. Ако той няма нищо против изневерите, хазарта и лъжите, вие може би сте на друго мнение!

7. Вашият партньор има черти, с които не можете да се примирите

Тези черти може да са съвсем прозаични като хъркане, разхвърляност и пушене, до по-многозначителни като егоизъм, дребнавост, непоносима ревност, избухливост и т.н. Ако от сега си знаете, че тези негови черти ще ви направят нещастна, няма какво да мислите, ами прекратявайте връзката!

8. Липсва му зрялост

Накрая дами, последният знак, че не сте съвместими с гаджето си е, ако той се държи твърде незряло с вас. Ако постоянно се борите, за да промените това в него, но не успявате, в крайна сметка спрете да се борите. Не ви трябва мъж, който ви провокира да се държите като негова строга майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

nemo ( преди 11 години )