IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 думи, с които ще го запалите за секс

19 февруари 2020 17 50

Развинтете въображението му докато се видите

Pixabay

Шоколадът, ягодите, шампанското и сметаната са онези помощници, които действат като афродизиак. Те действат безотказно, стига да знаете как да ги използвате. Но когато двамата са на различни места, трябват други мерки, с които да се подхранва страстта.

Според секс терапевти, дори и да нямате планове за секс след работа, има начини, с които да развинтите въображението на мъжа до себе си – чрез закачливо съобщение. Дали ще му пъхнете едно листче в джоба на сакото, ще му пишете в месинджъра или ще му пратите есемес по време на среща, вие избирате. Важното е в текста да има конкретни думички, с които представителите на силния пол ще започнат да мислят повече за вас и поискат секс.

Ако не сте почитатели на секстинга (да, този вид комуникация си има и име), при който партньорите си разменят текстове, снимки и дори видео клипове със сексуална насоченост, то сега е моментът да разнообразите с нея. Така със сигурност ще разгорещите половинката си още преди да се срещнете.

жена, компютър

IStockphoto

С кои думи да запалите мъжа за секс?

„Горещо“

Всичко зависи от това в какъв контекст използвате тази дума. Горещо ви препоръчваме да му пратите по-закачливо съобщение и после да се наслаждавате на реакцията му.

Вие избирате как да използвате „горещо“. Може да се снимате по оскъдно бельо, да пратите снимката, а към нея да има текст от сорта на „Много ми е горещо, чакам те“ или пък просто да драснете: „В спалнята е много горещо, чакам те без бельо“.

Независимо със снимка или без, мисълта за това, че нещата между вас ще станат доста горещи, когато той се прибере от работа, ще го мотивира да свърши по-бързо със задълженията си.

„Душ“

Вземането на душ е идеалният начин да се освободите от напрежението след тежкия работен ден. Водата определено ще ви освежи и ще ви помогне да заспите по-бързо. Да, но не бързайте!

Ако имате случай, в който той ви е търсил, а вие му отговаряте по-късно, опитайте се да наблегнете на това, че сте били в банята, под душа и това е основната причина, заради която не сте се чули по-рано. Това ще го накара да мисли за вас и да си ви представи гола, къпейки се под душа.

Когато си пишете през деня и правите планове за вечерта, пратете му съобщение, че нямате търпение да вземете душ заедно или да се поизпотите в леглото.

„Лош“

Една от най-разпространените сексуални фантазии на мъжете е, че жената се държи лошо и заради това нейно поведение трябва да я напляскат. Употребата на думата „лош“ във вашите съобщения ще накара мъжа до вас да мисли за най-различни секс сценарии за вечерта.

„Тази вечер ще съм много лоша. Не закъснявай!“, действа доста възбуждащо, особено за мъж, който е бил „на сухо“ през последните няколко дни.

мъж, съобщение,

Pixabay

„Желая те“

„Искам те“ и „Желая те“ са словосъчетанията, които могат да „отварят“ врати. Чрез тях една жена може да каже в прав текст на мъжа, че иска да прави секс с него. Много често те действат на мъжете заповеднически и ги карат да оставят работата и да фантазират за вас.

Едно „Желая те!“ може да е начало на верига от секстинг съобщения, с която да поддържате страстта до момента, в който се видите. Освен това препинателният знак – удивителният, е показателен за това, че сексът не търпи отлагане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари