IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е отношението на всяка зодия относно Свети Валентин?

12 февруари 2021 17 30

Но не всеки знак си признава

Istock

Свети Валентин – Денят на влюбените за някои хора е един от най-чаканите празници, но има и хора, които не са особено ентусиазирани от този ден. Това не означава, че тези хора не ценят любовта. Да кажем, че сте във връзка и половинката ви е много развълнувана от възможността да чествате заедно Свети Валентин, докато вие не сте фен на този празник, какво ще правите? Или по-важното, как ще прецените какво наистина чувства вашият партньор по отношение на Деня на влюбените, защото не всеки може да е откровен за своето мнение по въпроса. В това отношение може да ви помогне астрологията.

Вижте какво е отношението на 12-те зодиакални знаци към празника Свети Валентин, но не всеки от тях би си признал открито:

Овен

Хората от зодия Овен обичат приключенията и приемат празника Свети Валентин като едно от тях. Човекът от тази зодия може и да не е много открит за очакванията си от своя партньор за Деня на влюбените, но едно нещо, което той би предпочел е сигурно – ново преживяване, а не традиционния начин за празнуване. Така че, ако половинката ви е Овен – изненадайте я!

Телец

Този земен знак е известен със своето упорство и любов към лукса. Мнозина ще се изненадат да разберат, че Телците са много топли и любвеобилни хора, които обожават романтиката. Именно затова за тях Денят на влюбените е още една добра възможност да прекарат качествено време със своя партньор и да преживеят миг на романтика и нежност.

Близнаци

Много е сложно да се каже какво чувстват Близнаците за Свети Валентин. Те са много променливи натури и могат да се адаптират към всяка ситуация. От тях можете да очаквате всичко, както желание за грандиозно честване на Деня на влюбените, така и пълно неглижиране на празника. Ако наистина искате да знаете какво чувства вашият партньор Близнаци за този ден, по-добре му задайте въпроса директно.

Рак

Ракът си представя Свети Валентин на дивана у дома, в компанията на любимия човек, с когото да изгледа някой хитов романтичен филм. Истината е, че Ракът харесва и всички онези глезотии, характерни за този ден от вида на малки подаръчета, цветя, балони, плюшени сърца и т. н. Вероятно човек от зодия Рак е отговорен за създаването на цялата тази реклама около Свети Валентин.

Лъв

Никой не обича да бъде център на вниманието повече от човека от зодия Лъв. Хората от този знак няма да пропуснат възможност да блеснат и Денят на влюбените не прави изключение. За тях Свети Валентин трябва да върви ръка за ръка с тържествена вечеря в луксозен ресторант и още по-голям, впечатляващ подарък. Лъвът обича глезотиите и пищните жестове.

Дева

Практичните Деви имат особено мнение за Свети Валентин. За тях в този ден не трябва да се харчат пари за цветя и балони, но няма да откажат подарък красива пижама, сатенен халат или нов чифт бельо. Те биха били щастливи, ако получат за Деня на влюбените нещо, което да могат да си ползват. Всичко друго около този празник, според тях е маркетингов трик.

Везни

Без съмнение повечето хора от тази зодия са перфекционисти, които търсят баланс навсякъде. Това, което те чувстват относно Свети Валентин, е същото като всичко останало – трябва да е идеално. Те очакват романтично тържество, великолепни жестове от половинката си и преживяване, което ще се помни цял живот!

Скорпион

Думата, която определя Свети Валентин за Скорпиона, е страстта. Хората от този знак очакват преди всичко празникът да бъде свързан със страстен секс. За Скорпионите Свети Валентин може да бъде празнуван и с любовни стихове и песни. Въпросът е вечерта с половинката им да е изпълнена със силни емоции.

Стрелец

Нищо не дразни иначе забавния Стрелец повече от преувеличената романтика. И Свети Валентин не е по-различен. Стрелците не биха се трогнали особено, ако в този ден половинката им се опитва да ги впечатли с елементарни жестове на любов. Стрелецът вярва, че любовта не се празнува в един определен ден, а трябва да се показва ежедневно.

Козирог

Практичният реалист от зодия Козирог осъзнава перфектно, че Свети Валентин е умна възможност за маркетинг, създадена от компании за поздравителни картички и производители на плюшени мечета! Козирозите ще са склонни да празнуват този ден, само ако трябва да угодят на половинката си, ако тя е по-романтично настроена.

Водолей

Всички знаем, че Водолеите не са много емоционални натури и биха предпочели логиката пред романтиката. Но истината е, че те обичат социалните мероприятия, а Свети Валентин е възможност, която може да ги срещне с нови хора и покрай този празник да общуват повече. За тях Денят на влюбените е по-скоро социално събитие, отколкото празник на любовта.

Риби

Рибите обичат да даряват любов и грижи, повече отколкото да получават същите. Така че хората от този воден знак на драго сърце биха планирали един специален и много романтичен празник за Свети Валентин с половинката си, въпреки че никога не биха си признали това. Рибите имат топло сърце и всичко свързано с любовта ги радва и ентусиазира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари