IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

10 издайнически знака, че Луната ви е във Водолей

9 февруари 2021 17 30

Вижте кои черти може да разпознаете у себе си

Istock

Всеки елемент или планета в рождената ни карта разкрива черти от нашия характер и темперамент. Докато слънчевият ни знак традиционно се свързва с проявата на личността ни, то лунният ни знак се свързва с вътрешното ни Аз – нашите емоции.

Ако вашият лунен знак е Водолей, това означава, че Луната е пътувала през Водолей по време на вашето раждане. Единадесетият знак в традиционния зодиак, обикновено се изобразява като носител на вода. Противно на това изображение, Водолей е въздушен знак!

Ето и някои черти, които всички хора с Луна във Водолей споделят и вероятно и вие ще ги разпознаете в себе си:

1. Вие сте единствен по рода си

Хората с Луна във Водолей са уникални по своята същност. Те са посветени на желанието си да се различават от масата, дори ако това противоречи на общите норми и на това, което традиционно се счита за „нормално“. Някой хора с Луна във Водолей често усещат, че не се вписват в кръга около себе си, но това не ги засяга особено. Те са готови да поемат рискове и да опитат нови преживявания. Хората обикновено смятат приятелите си с Луна във Водолей за готини.

2. Вие сте приятелски настроен

Ако Луната ви е във Водолей, вие сте приветлив човек, който лесно приема другите, без да страдате от предразсъдъци. Макар понякога да ви възприемат за самотник, вие всъщност се грижите за другите и се опитвате да насърчавате чувството за общност в каквато и група да попаднете.

3. Не сте много емоционален

Водолеят е един от най-малко емоционалните знаци. Хората с Луна във Водолей често имат усещането, че гледат събитията отвън, но не могат да се потопят в дълбочината им. Липсва им емпатията, присъща на водните знаци. Именно затова те се опитват да бъдат приятели с всички, като компенсация.

4. Не се вписвате лесно

В някои дни хората с Луна във Водолей могат да се чувстват твърде странни и да усещат дискомфорт в компанията на другите. Тяхното желание да помагат на групата, към която принадлежат, е в непрекъсната борба с необходимостта им да бъдат сами и да се справят сами с предизвикателствата. Тези противоположни чувства могат да накарат хората с Луна във Водолей да се чувстват несигурни в себе си.

5. Имате логическа мисъл

Ако Луната ви е във Водолей, вие обичате да впрягате логическата си мисъл във всички неща, които преживявате. Вие действате подтикнати от разума, а не от чувствата си. Винаги хладнокръвно обмисляте фактите и мненията на всички страни, което ви прави супер ефективни. Действате спокойно и целенасочено.

6. Много сте независим

Ако сте с Луна във Водолей вие сте индивидуалист, който има своите виждания за света. Управлявани от Уран, вие можете да преживеете много спонтанни промени в живота си. Въпреки това, вие винаги ще се стараете да останете верни на идеалите и нуждите си и да преследвате желанията си, без да се съобразявате със статуквото. Вие ще правите всичко в интерес на потребността си към независимост и свобода.

7. Много сте горд

Макар да не изглеждате на пръв поглед много горди, вие всъщност сте много чувствителни към критика, особено когато става въпрос за вашите идеи. Когато се сблъскате с предизвикателства, които не харесвате, вие няма да помръднете от своите убеждения и няма да направите компромис. Вие ще очаквате другите да ви приемат точно такъв, какъвто сте.

8. Вие сте добър стратег

Вие сте иновативен и наблюдателен човек, който умее да мисли по-глобално. Вие се отегчавате лесно, защото твърде бързо обработвате всяка една информация. Това ви прави добър стратег, който може да планира нещата по най-добрия и ефективен начин.

9. Много сте спонтанен в любовта

Спонтанният Уран играе важна роля в романтичните връзки на хората с Луна във Водолей. Вие сте сексуално и романтично освободен. Склонността ви към по-отворени отношения не е необичайна. Тенденцията ви към емоционална откъснатост може да затрудни връзката ви с вашия постоянен партньор.

10. Абсолютно непредсказуем сте

Като се вземат предвид всички черти, описани по-горе, би трябвало да не се изненадвате, че сте ексцентрични и непредсказуеми! Вие имате силно желание за свобода и никога не е съвсем ясно какво ще предприемете. Вие имате невероятно уникален поглед върху света и осигурявате очарователно, освежаващо присъствие на всяка група, в която попаднете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари