IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв сърцеразбивач сте, според зодията си?

31 март 2021 17 30

Някои знаци нараняват чувствата на половинката си неволно, други – преднамерено

Istock

Почти на всеки човек му се случва, поне веднъж в живота, да разбият сърцето му и съответно той самият да разбие нечие сърце (минимум на един свой партньор). Първото наистина боли много повече, но пък второто е постъпка, с която не трябва да се гордеем особено. Ако ви е любопитно да разберете какъв е вашият най-характерен стил на изоставяне, може да погледнете към астрологията. Някои знаци нараняват чувствата на половинката си съвсем неволно, други са съвсем преднамерени. Вижте как изглеждате в ролята на сърцеразбивач, базирано на вашия зодиакален знак:

Овен

Вие разбивате сърцата на гаджетата си съвсем неволно и непреднамерено. Просто им показвате най-доброто от себе си за месец-два, а след това се отегчавате от връзката и си тръгвате. Хората се влюбват във вашия авантюристичен дух, вие ги повличате с пламенната си енергия, омагьосвате ги със страст, но изведнъж губите интерес и ги изоставяте. За вас е типично да се влюбвате лесно и бързо, и да разлюбвате внезапно.

Телец

Вие много често попадате в графа „сърцеразбивач“, защото в началото на всяка връзка допускате другият човек да ви опознае твърде отблизо, колкото да развие силни чувства към вас, а след това изведнъж се отдръпвате и ставате някак хладни и затворени. Вие сте лоялни към хората, на които държите, но понеже се ужасявате вас да не ви наранят, затова не смеете да се влюбите твърде дълбоко. Нямате проблеми с даването на любов, имате проблеми с приемането ѝ.

Близнаци

Вие разбивате сърцата на гаджетата си най-редовно, защото почти винаги им изпращате смесени съобщения от вида на играта „топло и студено“. Вие ту се държите влюбено и грижовно към половинката си, ту сте хладни и сдържани. Хората, с които се обвързвате романтично, постоянно се питат дали всъщност се интересувате от тях или не. Те не могат да разберат какво точно искате от връзката ви, нито са наясно с чувствата, които изпитвате към тях.

Рак

Вие разбивате сърцата на гаджетата си, когато скъсвате с тях, защото те не са достатъчно добри според членовете на вашето семейство или защото приятелите ви не ги харесват достатъчно. Мнението на вашите близки относно романтичната ви половинка е от първостепенно значение за вас и ако гаджето ви не е добре прието от тях, вие ще саботирате тази връзка. Убедени сте, че най-близките ви хора ви мислят доброто и ви дават правилни съвети.

Лъв

Вие разбивате сърцата на хората, с които излизате, като без да го целите, напълно ги засенчвате. Вашата личност е толкова ярка и впечатляваща, че вие заличавате индивидуалността на своите гаджета и не им позволявате да имат своите силни моменти. По някакъв начин вие винаги успявате да обезличите хората, с които сте във връзка. Те пък се потискат, а във времето започват да таят завист, тъга и/или разочарование от отношенията ви.

Дева

Вие можете да разбиете сърцето на човека, с когото излизате, след като спрете да се срещате с него по причини, за които само вие можете да се сетите. Склонни сте твърде много да анализирате отношенията си с другите хора и понякога само вие забелязвате някакви проблеми в тях, невидими за отсрещната страна. Когато се разделите по ваша инициатива с половинката си, тя обикновено си няма никаква представа какво точно се е объркало между вас.

Везни

Разбивате сърцата на гаджетата си, като ги карате да се влюбят лудо във вас, а после ги изоставяте, защото междувременно сте се запознали с някой по-надежден. Вие по принцип сте мили, привързани и любвеобилни, но предпочитате да бъдете коректни преди всичко към себе си и чак после към хората, с които излизате. Понякога това означава да се разделите с човек, който не е на нивото, което смятате, че заслужавате. Всъщност не искате да го наранявате, но така се получава.

Скорпион

Вие разбивате сърцата на хората, като им казвате брутално честната причина, поради която ги зарязвате. Вие цените искреността повече отколкото ви е грижа за чувствата на другите хора. Не се измъквате от несполучливата връзка внимателно и тактично, а по-скоро си тръгвате с гръм и трясък. Обяснявате намеренията си, както и мотивите си за раздялата и приключвате отношенията едностранчиво и често болезнено за другия човек.

Стрелец

Случва се да разбиете сърцето на човека, с когото излизате, когато решите да приемете работа на другия край на света, без да се консултирате първо с него. Скитането по света е нещото, което ви кара да процъфтявате. Ако човекът до вас не може да приеме вашата нужда от промяна и/или не може да приеме предложението ви за връзка от разстояние, тогава вие знаете, че той не е за вас. Освен това не се притеснявате да му го кажете директно, без да си давате сметка за болката, която ще причините.

Козирог

Вие разбивате сърцата на гаджетата си, като упражнявате натиск върху тях, очаквайки те да приемат вашата ценностна система. Вие имате много конкретен план за това как трябва да се развива животът ви и се изкушавате да поставяте ултиматуми на хората, с които излизате. Например ако гаджето ви не планира да се жени за вас скоро, а вие сте решили да отметнете брака преди 30-ата си годишнина, то вие ще го зарежете и ще си намерите някого, който ще е готов да спази вашите срокове.

Водолей

Разбивате сърцата на гаджетата си, които не ви стимулират интелектуално. Вие се нуждаете от дълги, дълбоки разговори за вашите мечти и стремежи, за вашата цел в живота и за причината за вашето съществуване. Ако човекът, с когото излизате, намери това за прекалено екстремно, вие ще продължите напред без него и без да правите компромиси. Вие сте на принципа: „или ще имам перфектен спътник в живота си, или не ми трябва никой“.

Риби

Можете да разбиете сърцето на човек, който не разбира вашата емоционалност и творчески заряд. Освен това ако усетите, че половинката ви няма допирни точки и интереси с вас (било то за изкуство, музика, спорт или поезия), вие спирате да влагате страст и енергия в тези отношения. Убедени сте, че вашият романтичен партньор трябва да разбира и уважава вашите хобита и страсти, защото именно те обогатяват и правят по-интересен живота ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари