IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамите от кои 5 зодии си падат по лоши момчета?

30 юни 2021 17 30

Тези мъже са безотговорни, склонни са към изневери и потъпкват достойнството на жената до себе си

Istock

Факт е, че т. нар. „лоши момчета“ могат да бъдат очарователни. Става въпрос за онези харизматични мъже, които искат да се възползват от жената до себе си, но го правят по един изкусен начин. Те се преструват на партньора мечта, но всъщност са егоисти, които мислят само за себе си.

Фасадата на тези момчета е перфектна – те изглеждат добре, в началото са галантни и грижовни, но са от типа партньори, които постепенно смачкват достойнството на жената до себе си. Тези мъже обикновено поддържат токсична връзка, безотговорни са или не са достатъчно ангажирани с партньорката си, склонни са към изневери, вменяват чувство на вина в жената до себе си и т. н.

Ако принадлежите към някоя от тези 5 зодии, вие определено сте склонна да се влюбите в лошо момче и после горчиво да съжалявате:

Овен

Ако вие сте родена под знака на зодия Овен, възможно е да се влюбите в мъж – екстроверт, който винаги да е заобиколен от няколко жени едновременно и да смята, че е негов морален дълг да угоди на всяка една от тях. Да, този мъж сигурно е очарователен и интересен. Ще обожавате вида шум, който той внася в живота ви. Начинът, по който внася в ежедневието ви страст и съблазън, ще го прави толкова вълнуващ! И все пак този мъж няма никога да бъде само ваш и е добре да го разберете по-бързо, за да не се „удавите“ от любов.

Близнаци

Вие често се влюбвате в мъже, които имат дар слово и умеят да ви вълнуват с интелекта и остроумните си закачки. Вие сте склонна да се отдадете на мъж, който ви е поразил с дълбочината на мислите си и с философските си теории. Но в крайна сметка този мъж често се оказва твърде надменен и самовлюбен. Не след дълго той започва да се държи с вас снизходително, сякаш сте твърде „плитка“, глупава и повърхностна за неговата специална персона. Той постепенно може да започне да смачква самочувствието и достойнството ви, затова бъдете нащрек!

Рак

Щом сте Рак, вие сте грижовна и любвеобилна жена, изпълнена с топлина и доброта. Когато се влюбите в даден мъж, вие сте склонна да стоите с него в най-трудните моменти, да бъдете негова опора, да запълвате празнотата в сърцето му с вашата любов. Проблемът е, че вие продължавате да пълните „чашата“ на този мъж, докато не остане нищо в собствената ви. И тогава разбирате, че сте се старали да оправите живота на един глупак, който е бил абсолютно неблагодарен към вас, не ви е заслужавал, подценявал ви е и дори не ви е обичал толкова много, колкото вие – него!

Скорпион

Дамите от тази зодия се влюбват наистина силно и страстно, но често не в подходящия мъж. Те винаги имат склонност да си избират партньор, около който витае някаква мистериозност. За съжаление този мистериозен мъж вероятно ще държи на себе си много повече отколкото на своята любима жена. Този тип мъж вероятно ще прави неща, които няма да иска половинката му да разбира и/или да открива. Той е от онзи вид мъже, които крият много тайни, чиито връзки обикновено са токсични, изпълнени с изневери, лъжи, пороци и скандали.

Стрелец

Вие сте много оптимистична, пряма и приемаща жена. Вие не страдате от предразсъдъци, но понякога преценката ви за хората е погрешна и ви вкарва в неприятности. Вие обичате да се смеете и обикновено се влюбвате в забавни мъже, които обичат риска и имат приключенски дух, като вашия. Проблемът е, че този тип мъже често са вятърничави и не могат да поемат отговорност. Не след дълго ще осъзнаете, че давате повече, отколкото получавате. Ще разберете, че цялата ви връзка с този мъж се крепи на вашите усилия, а той просто се възползва от вас под някаква форма. Не оставайте в такава връзка дълго време, а просто си намерете някого, който ще си заслужава времето и усилията ви!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари