IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 начина да разберете, че човек от въздушен знак е влюбен във вас

26 август 2021 17 30

Близнаци, Везни и Водолей не са особено сантиментални знаци

Istock

Що се отнася до отношенията, въздушните знаци рядко са сантиментални. Представителите на Везни, Близнаци и Водолей ще предприемат определени стъпки, за да покажат, че ви харесват, но не очаквайте да ви свалят звезди. Тези знаци са известни с това, че са интелектуални, аналитични и пълни с вълнуващи идеи. Но що се отнася до любовта и романтиката, те са склонни да бъдат доста леко дистанцирани.

Те са много общителни, отворени и нямат проблем да създават нови приятелства. Хората от тези знаци се влюбват в личности, които могат да стимулират ума им, а не само сетивата им.

Въздушните знаци са най-малко емоционални сред зодиите. Те няма да ви правят скъпи подаръци, както биха направили земните знаци, нито пък ще ви изненадват с романтични жестове като огнените знаци, например.

От тях няма да получите и емоционална декларация за любов, както би ви се случило, ако излизате с човек от воден знак.

Представителите на Водолей, Везни и Близнаци изразяват чувствата си по свой собствен специален начин.

Ето и някои неща, които представителите на тези зодии биха направили, за да ви покажат, че ви харесват:

 

1. Те ще флиртуват с вас

 

Въздушните знаци са царе на флирта. Ако човек от Везни, Близнаци или Водолей има интерес към вас, той ще ви закача, ще се шегува с вас, ще се върти в компанията ви и ще се опитва да комуникира непрекъснато с вас.

Ще разберете, че въздушен знак ви харесва, когато ви се обажда, само за да си поговори с вас или ако ви изпраща текстови съобщения през целия ден. Имайте предвид, че хората от тези знаци губят интерес бързо, ако тяхното внимание не получи ответна реакция. Ако и вие харесвате човека отсреща, важно е да реагирате по-активно, а не да се правите на заети и недостъпни.

 

2. Те ще ви правят комплимент

 

Ако човек от въздушен знак ви харесва, той ще ви ухажва чрез мили думи и комплименти. Дори и тези ласкателства да са под формата на фини, малки шеги, ако ги прави, значи сте го впечатлили.

 

3. Те ще съобразяват с вашето мнение

 

Ако представител на въздушен знак е влбен във вас, той ще започне да се допитва до вашето мнение за всичко. Хората от тези знаци имат нужда да се свържат на интелектуално ниво с обекта на интереса си преди всичко. За тях смислените разговори са от съществено значение . Така че ако внезапно човек от Везни, Близнаци или Водолей започне непрекъснато да иска вашето мнение по различни житейски теми, то определено той има интерес към вас. Това е неговият начин да ви опознае.

 

4. Те ще запомнят добре всички подробности

 

Въздушните знаци могат да бъдат трудни за разбиране, защото са естествено приказливи и приятелски настроени. Най -удобно им е да създават умствени, словесни и разговорни връзки, така че намеренията им могат да бъдат объркващи. Лесно е да се обърка тяхната дружелюбност за нещо повече. Но може да сте сигурни, че въздушен знак ви ухажва, ако обърне голямо внимание на нещата, които казвате. Ако запомни всички малките подроности, които сте му споменали, било то за живота, характера, вкусовете си и/или семейството си.

 

5. Те ще искат да ви разсмиват


Въздушните знаци може да са много забавни. Ако човек от такъв елемент е влюбен във вас, той ще се старае да се грижи за доброто ви настроение - ще ви разказва забавни истории, ще се шегува, ще измисля забавления, които да споделя с вас. Той ще направи живота ви лек и ефирен като въздуха.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Лъв ( преди 2 години )
Аз си имам една везничка.Дори след 15 години съм влюбен в нея , като ученичка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 2 години )
taka e . poznavam dobre haraktera na goliam liubim bliznak . toi e cialo sukrovi6te . obojavam go , i e tolkova 4uvstvitelen ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар