IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Зодии и мъже: Какво НЕ трябва да правите спрямо вашия любим

15 октомври 2021 17 30

Ако ви е грижа за отношенията ви, разбира се

Istock

Няма значение дали сте във връзка или просто сте приятели с даден мъж, но ако държите на него, има някои неща, които определено не трябва да правите. Те, естествено, са базирани на неговия зодиакален знак. Всеки мъж си има своите особености според зодията, с които е по-добре да се запознаете и да се съобразите.

А ето и какво НЕ трябва да правите никога спрямо вашия любим мъж, от всеки един зодиакален знак, ако искате да запазите добрите си отношения:

Овен

Ако любимият ви мъж или най-добрият ви приятел от силния пол е зодия Овен, то тогава никога не влизайте в ожесточени спорове с него! Овенът показва най-лошата страна от своя нрав, именно когато влиза в по-сериозни конфликти. Той става доста агресивен, импулсивен и наистина страховито непредвидим. С мъжа от тази зодия трябва да действате по-дипломатично, ако искате да решите недоразумение помежду си.

Телец

Ако държите на даден мъж от зодия Телец, то никога не крадете негови лични вещи и най-вече – не изяждайте храната му! Телецът е егоист с развито собственическо чувство. Той с удоволствие би споделил ястието си с вас, особено ако вие сте го сготвили, но трябва да го направи доброволно. Ако вземете негова вещ назаем или изядете храната му, без да го попитате или да го предупредите, той ще ви се обиди много, а е възможно и да изгуби всяко уважение към вас.

Близнаци

Ако имате близки отношения с мъж от зодия Близнаци, то никога не му казвайте да млъкне, ако не искате да го вбесите! За хората от този знак вербалната комуникация е от ключово значение. Ако заявите на мъжа Близнаци, че не искате да го слушате повече или че ви е омръзнало да обсъждате с него дадена тема, или че ви е досаден и т. н., то е все едно да му отрежете ръката.

Рак

Никога не критикувайте мъжа от зодия Рак, ако не искате да го гледате мрачен и потиснат. Хората от този знак (и мъже, и жени) са малко несигурни в себе си по природа и затова всяка критика, дори и градивната, направена добронамерено, за тях е като удар в корема. Всъщност дори ще ги заболи по-малко, ако действително ги ударите, но не и ако направите негативен коментар за личността, визията, поведението или представянето им.

Лъв

Ако държите на вашия мъж, партньор или приятел от зодия Лъв, то не се опитвайте да ги надминете в която и да е област от живота. Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и ако се опитате да им отнемете блясъка или да ги засенчите по някакъв начин, те буквално ще ви намразят.

Дева

Мъжът Дева няма да понесе никак добре думите ви, ако му кажете, че греши и още повече, ако му посочите грешката. Девите ще използват цялата си енергия, за да ви докажат, че са безгрешни, и че вие сте онзи, който е в пълна заблуда. За Девата няма значение колко време ще трябва да инвестира в това да ви убеди, че тя е правата... ако трябва и цял живот ще се опитва.

Везни

Мъжът от зодия Везни няма да понесе добре опита ви да спорите с него за безсмислени неща. Везните не обичат конфликти и натиск в която и да е област от живота. Ако се опитате „да извиете ръцете“ на мъжа Везни, за да вземе определено решение или да направи нещо по ваш вкус, то бъдете готови за срив в отношенията ви. Везните не виреят под натиск, а по-скоро бягат, спасяват се от него.

Скорпион

Ако държите на вашия мъж или приятел от зодия Скорпион, то никога не го лъжете, дори и за малки, незначителни неща. Представителите на този знак са страстни, лоялни и прями личности, които ненавиждат лъжите и заблудите. Ако вашият Скорпион ви хване в някаква измяна, то очаква ви „кърваво“ отмъщение.

Стрелец

Ако цените отношенията си с вашия мъж/приятел от зодия Стрелец, то никога не се опитвайте да го завържете за полата си. Мъжете от този знак обожават свободата си (и физическа, и психическа) и се нуждаят от нея като от въздуха. Ако сте твърде взискателна или твърде обсебваща към мъжа Стрелец, ако пречите на устрема му, на ентусиазма му, на плановете му, на израза на волята му, той просто ще експлодира... или по-скоро ще ви зареже.

Козирог

Мъжът Козирог никога няма да ви прости, ако го подведете относно личността си, ако се преструвате на нещо, което не сте. Козирозите са много честни и директни и ако някой се преструва пред тях, особено пък с користна цел, те бързо ще го намразят. Козирозите мразят лицемерието и фалша!

Водолей

Не се опитвайте да променяте вашия любим мъж от зодия Водолей. Той е уникален и определено живее живота си според собствените си правила. Ако се опитате да промените това, ако се опитате да му отнемете тази неповторимост, ако не разбирате неговата оригиналност, той никога няма да ви го прости.

Риби

Ако цените и обичате мъж от зодия Риби, то никога не го подвеждайте по какъвто и да е начин. Мъжете Риби могат да бъдат твърде чувствителни и ако им изиграете лоша шега, ако им нанесете удар под кръста, ако се опитате да ги измамите – бъдете подготвени за свръхемоционален епизод във вашите взаимоотношения и то доста драматичен. Този епизод може да продължи и с години...

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Светият Израилев ( преди 1 месец )
Бог е Бог на ред,не на безредие и хаос,донася светлина в тъмнината чрез Божият Дух и Божието Слово хранете се с Божието Слово оглеждайте се в Божието Слово това правят евреите,а те не са ***,а остри и чувствителни с усет,интуиция за Бог това е възпитанието им на децата им да ядат Божието Слово,култивираме глад и жажда за Вечнит Живият Бог ОТец обича ни,жали ни като Баща и ни помага и извежда в Неговата праведност и свобода
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
християнски стандарт ( преди 1 месец )
християнските общности са християни,които си помагат да живеят по-близо до Бог и да са живи,здрави,благословени всеки е добре дошъл при Един Милостив Бог независимо дали сте добри,лоши,зли Бог обича всички независи какъв етнос сте нали сте човек ценни за Бог
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
БОЖИЕТО СЛОВО Е ВОДА ( преди 1 месец )
хората чакат меси,месианки,гуру,гурувки да им снасят и ги носят хора за всичко християни помагат,но най-голямата помощ е дави доведат да зависите на Бог не на хора или каквото и да е,зависисимост на Бог не на хора лично от Бог си вземете благословение като слушате Бог от Божието Слово Божието Слово е ВОДА И ОГЛЕДАЛО,в което се оглеждате и което ви умива и не сте жадни за света Бог да Ви благослови
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Бог е Милостив ( преди 1 месец )
пилеем енергия за глупости и не сме радостни енергията ви,сили покорени и озаптени от Бог мисли да правиш добро и сте щастливи,прощавате и се чувствате добре,християнски послания помагат да изградите богоугоден характер полезни за обществото-християнски църкви Ново поколение,Вдъхновение,Прелом,Лестър Съмрал Пионери на вяра,Вяра в Бог посланията от Бог помагат за вашият дух,душа и тяло,не е лесно,но е правилно и добро
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Софи Гани ( преди 1 месец )