IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които НЕ страдат за бившата си половинка

5 май 2022 17 30

Тези знаци най-бързо се излекуват от разбито сърце

Istock

Istock

Астрологията може да окаже голямо влияние върху това как и за колко време хората успяват да превъзмогнат провалената си романтична връзка и да излекуват разбитото си сърце. За някои разочарованието в любовния живот може да бъде наистина трудно за преодоляване и да отнеме много време, но за други не е точно така. Има четири зодиакални знака, които успяват най-бързо да се освободят от тъгата и да продължат напред с живота си.

Ето и кои са те:

Овен (21 март – 19 април)

Овенът не се привързва много лесно в началото, факт, който прави откачането му от романтична връзка много по-лесно. Хората от този знак много повече харесват „преследването на плячката“ пред самия улов. Именно затова, когато им се наложи, те се завръщат към живота си като необвързани сравнително лесно. Те заменят болката от разбитото си сърце с вярата, че ще имат възможност да срещнат по-подходящ романтичен партньор в бъдеще.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът е заклет оптимист, така че това, което никога не прави, след като преживее любовна раздяла, е да се натъжи или да се отчае. Вместо това Стрелецът веднага се включва в различни позитивни дейности, които да го разсейват. Първото нещо, което човекът от този знак прави, е да започне да ходи на фитнес (или друг вид спорт), за да изчисти главата си от лошите мисли. След раздяла, Стрелецът започва да живее по-здравословно и често успява да трансформира както тялото, така и ума си.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвът определено усеща болката от разбито сърце и тя може да го държи известно време. Но въпреки това изцелението му започва относително веднага. Хората от тази зодия са много добри в приемането на реалността. Те разбират, че щом нещата не са се получили, значи трябва да започнат отначало с търсенето на любов и да продължат напред с живота си. Те не хабят умствена енергия, за да се самосъжаляват и да се питат какво щеше да бъде, ако още бяха с бившия си любим. Вместо това те се насочват към други цели в живота си и обръщат повече внимание на кариерата си.

Водолей 20 януари – 18 февруари)

Поради силния си интелект и вродена мъдрост, Водолеят е много наясно с доста неща в живота, което понякога му печели репутацията на студен човек. Разбиването на сърцето му не е невъзможна мисия, но пък той ще се излекува от него със светкавична скорост. Водолеят, като цяло, винаги е в преследване на нови неща във всяка една област от живота си. Когато става въпрос за взаимоотношения, той би предпочел да продължи напред, проучвайки новите си възможности, вместо да страда за старата си любов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари