IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Партньорът ви липсва? Как го показвате според зодията си

17 юни 2022 17 30

Ракът страда, Овенът проявява ревност

Istock

Istock

Всеки човек реагира по свой собствен начин, когато любимия му човек го няма по някаква причина и/или той силно усеща липсата му. Представителите на 12-те зодиакални знака също се различават в това отношение като изживяват и демонстрират липсата на половинката си според своя характер и темперамент, зададен от звездите.

А ето и как различните зодии показват, че партньорът им липсва:

Овен

Овенът започва да се чувства несигурен когато половинката му я няма. Тъй като той е изключително конкурентен по природа, той започва да проявява ревност, защото се притеснява някой друг да не му открадне любимия човек. Това е неговият начин да покаже, че партньорът му липсва.

Телец

Въпреки че Телецът е много отдаден на връзките си, той често е твърде горд и не иска да си признае, че партньорът му липсва. Обикновено той показва, че половинката му липсва като се опитва да остане максимално близо до нея. Ако любимият човек е далеч, Телецът ще търси непрекъснат контакт с него (по телефона или чрез интернет).

Близнаци

Хората от този знак са изключително трудни за разгадаване, тъй като чувствата им са много непоследователни. Един ден те могат честно да ви кажат, че им липсвате, а на следващия ден може да игнорират всичките ви съобщения и обаждания. Трябва да дадете време на човека Близнаци, за да осъзнае, че му липсвате.

Рак

Ракът е много емоционален, така че ако му липсвате, ще му бъде невъзможно да не ви го покаже. Може и на пръв поглед да му е трудно да изрази чувствата си с думи, но ще го покаже чрез действията си. Ракът ще използва всяка възможност, за да види или чуе (по телефона или чрез интернет) любимия човек.

Лъв

Обикновено представителят на този знак се нуждае от вниманието на партньора си непрекъснато. Лъвът показва, че половинката му липсва, като намеква, че не получава достатъчно от нейното внимание. Той може да ви държи сметка защо не отговаряте на съобщенията му или защо не сте му вдигнали телефона. Всъщност вътрешно се чуди дали и той ви липсва.

Дева

Човекът Дева понякога се срамува, а друг път няма достатъчно самочувствие, за да покаже колко много му липсва любимият човек. Девите трудно показват подобни емоции. Ако искате да разберете дали вашата Дева усеща липсата ви, първо трябва да поемете инициативата и да ѝ признаете, че тя също много ви липсва.

 

Везни

Везните не понасят да бъдат сами. Именно затова на тях любимият човек им липсва дори повече, отколкото той самият смята, че това е така. Хубавото при Везните е, че те ценят честността и истината. Така че, ако им липсвате, не се притеснявайте – те ще ви го кажат и покажат без никакво колебание.

Скорпион

Едно от най-изявените качества на представителя на Скорпион е неговата буйна страст. Той изразява чувствата си именно чрез тази страст. Чрез нея ще покаже и че му липсвате. Просто поведението му ще е такова, че ще иска да направи всичко по силите си, за да се съберете възможно най-скоро. А когато се съберете, ще ви обсипе с любов.

Стрелец

Личностите от този знак се нуждаят от малко повече време, за да усетят липсата на партньора си. Просто те имат нужда от свобода и повече лично пространство. Може да му отнеме известно време, но когато Стрелецът започне да усеща липсата ви, той ще бъде честен с вас и ще ви го каже, просто бъдете търпеливи.

Козирог

Козирогът приема абсолютно всичко в живота си много сериозно и има силен самоконтрол, така че по-скоро ще запази за себе си това, което чувства. По-вероятно е Козирогът да чака първо вие да му признаете, че ви липсва. Едва след като го направите, той ще се отпусне и ще покаже емоциите си.

Водолей

Хората от зодия Водолей са склонни да бягат от проявата на каквито и да е емоции, така че ще им е много трудно да си признаят колко много им липсвате. Най-сигурният начин да разберете дали липсвате на партньора си Водолей е да обърнете внимание на начина, по който той говори за вас. Ако ви споменава в бъдещите си планове, значи всичко е наред.

Риби

Риби е един от най-емоционалните и романтични знаци на зодиака. Хората от този знак не могат, а и не искат да крият емоциите си. Така че, не се притеснявайте! Партньорът ви Риби ще ви покаже, че му липсвате винаги, когато има възможност да го направи, и ще го повтаря всеки ден, ако се налага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари