IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хипстърът, плейбоят: 6 типажа, които трябва да прескочите в Tinder

25 септември 2022 18 00

Те няма да ви допаднат

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Онлайн срещите вече са новата норма. Все по-рядко запознанствата се случват по старомодния начин очи в очи и сайтовете и приложения за срещи като Tinder се множат всяка година.

За някои те са удобство и виртуален „каталог“, в който целенасочено избират среща за своите нужди. Други просто нямат време да си търсят партньор по старомодния начин и предпочитат да пестят усилия с виртуални срещи, трети пък обичат да сменят половинките си често и изобилието по сайтовете и аповете им дават тази възможност.

Ако обаче вие търсите смислен разговор и мъж с потенциал за нещо повече от една нощ под завивките, можете да спокойно да пропуснете следните мъжки профили:

Хипстърът

Този човек може би е най-лесният за разпознаване. На снимките си той вероятно ще носи шапка или брада, ще бъде облечен с разкопчана риза с куп кожени и мънистени бижута.  В краткото си описание ще говори за любовта му към авангардната музика и някой хайку поет. Въпреки че на пръв поглед не звучи толкова зле, има причина да не плъзгате надясно върху неговата снимка: ще му отнеме цяла вечност, за да ви покани да излезете. И когато го направи, той ще ви помоли да излизате с него и приятели и ще закара на някоя тревна площ, където през цялото време ще говори за своята свободна натура и своята „култура“, която се противопоставя на обществените и социални норми.

Купонджията-плейбой

Ще го разпознаете по размазаните му снимки на партита, с редица различни красиви жени. Биографията му вероятно също ще говори за любовта му към бирата и купоните. Защо трябва да плъзнете наляво? Е, вероятно е защото не търси нищо сериозно и просто се нуждае красива кукла за поредното парти, която да се превърне в поредното еднократно завоевание в тефтера му.

Самотният музикант

Профилът му ще включва негови снимки с качулка, свирещ на китара или някакъв друг струнен или клавишен инструмент. Защо трябва да плъзнете наляво? Е, този човек със сигурност е музикален сноб и вероятно ще се присмива на вкуса ви към музиката. Освен това може да убие всякакви мераци, ако цяла вечер ви говори само за еклектичния си музикален вкус и умения.

Фитнес маниакът

Как да разпознаете маниака във фитнеса? Просто е. Снимките му ще го издадат. Тези снимки ще го покажат по средата на тренировка, показвайки бицепсите и плочките си. Защо бихте искали човек, който има толкова силна фиксация върху визията си и собствената си външност? Вероятно ще брои капките ви и ще ви дава постоянно съвети как да подобрите тялото си.

Човекът, чието лице е мистерия

Този човек е супер лесен за забелязване в Tinder. Известен още като „сомът“, вие със сигурност ще разпознаете този човек от неговите не толкова ясни снимки. Ще откриете, че почти на всичките си снимки той не е фокусът или го представят на заден план. Причината, поради която трябва да плъзнете наляво върху него, е, че той е човекът, който винаги е готов да пише и да чати с вас, но никога няма да се съгласи да се срещне с вас. И причината е ясна – или не е човекът на снимките или изглежда доста по-зле от него и го знае.

Профил кражба на звезда

Ако чатите онлайн в приложения или сайтове ще забележите, че доста хора качват в профила си снимки на звезди. Разбира се, че това е червен флаг, още повече, че и дамите разпознават, че това е т.нар „фалшив профил“. А човек, който от самото начало иска да се скрие, вероятно наистина има какво да крие. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари