IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да накарате мъж Водолей да бъде обсебен от вас?

24 януари 2023 17 30

Ако искате да го накарате той да е по-влюбеният, то следвайте нашите съвети

Istock

Istock

Ако обичате мъж Водолей, може да откриете, че има определени неща, които той емоционално иска от вас. Мъжете от този знак са най-известни със своята бунтарска природа и със свободния си дух.

Това може да направи срещите с тях вълнуващи, но понякога изтощителни. Може да почувствате, че Водолеят винаги иска да има надмощие във връзката ви и очаква вие да сте по-влюбена в него, отколкото той във вас.

Ако обаче искате да го накарате той да е по-влюбеният, то следвайте тези съвети и той ще бъде обсебен от вас:

1. Бъдете по-недостъпна

Мъжете от зодия Водолей обичат преследването и ще ви намерят за по-привлекателна, ако го играете по-недостъпна. Оставете го да чака и да мисли за вас. Ако той чувства, че го харесвате, но че все още не сте убедена, че той е най-идеалният мъж за вас, той ще направи всичко възможно, за да ви убеди, че е номер едно. Накарайте го да се чуди и да гадае дали е успял да спечели вашето внимание, това ще го накара да се старае още повече. Мъжът Водолей до известна степен е свикнал да получава всичко, което иска, така че да ви преследва ще бъде нещо ново за него. Вие ще сте допълнително интригуваща за него, особено ако и други мъже от общия ви социален кръг ви желаят.

2. Не бъдете ревнива

Мъжете Водолеи като цяло се плашат малко от сериозното обвързване и честата ревност само ще ги отблъсне. Ако нещо наистина ви безпокои, спокойно изкажете притесненията си пред него, вместо да ревнувате прекалено. Това ще го накара да ви обича за това, че сте уравновесена, честна и зряла. Избягвайте да се държите собственически с него и водете открити разговори за това, което ви харесва и което не ви харесва във връзката ви. Това ще е от полза и за двама ви, защото ще постави солидна основа на взаимно доверие между вас.

3. Изненадвайте го

Малките жестове и изненади са много полезни във връзката с мъж Водолей. Мъжете от този знак жадуват за спонтанност, а изненадите са истинският ключ към сърцето им. Купете му любимата му напитка, без той да ви е помолил, планирайте тайно бягство за уикенда и т. н. – такива неща ще стоплят сърцето му и ще му докажат, че вие сте момичето на мечтите му. Вероятно той ще забележи хубавите неща, които винаги правите за него, и ще се държи по същия начин с вас в замяна.

4. Бъдете загадъчна

Важно е да бъдете себе си, но да устоите на желанието да разкриете твърде много информация за личността си веднага. Запазете някои подробности и свои тайни за себе си, така че той да се чувства така, сякаш всеки ден научава нещо ново за вас. Мъжете от този знак харесват секси и загадъчни жени, около които витае някаква мистерия. Това ще накара вашия Водолей да иска да прекарва възможно повече време с вас, за да може да научи повече за личността ви.

5. Бъдете независими

Мъжете от зодия Водолей обичат жени, които имат свой собствен живот. Чувствайте се свободни да се съсредоточите върху себе си. Дори да започвате връзка с мъж Водолей, не му отделяйте твърде много от времето си и той ще се заинтересува още повече от вас. Покажете му, че си имате свои собствени приоритети и че той ще трябва да се съобразява с тях и че ще трябва да се постарае, за да стане един от тях.

6. Покажете своята интелектуална страна

Мъжете със зодия Водолей са диво привлечени от жени, които не само са красиви, но са и умни. Покажете му, че имате нещо повече от хубаво лице, като му покажете, че можете да водите и по-задълбочени разговори. Това ще го накара да мисли за вас още повече. Мъжът Водолей търси жена, която умее да разсъждава и да анализира. Вероятно една от причините да се интересувате изобщо от този мъж е именно неговият интелект. Ето защо трябва да му покажете, че не му отстъпвате по този критерий – това е най-лесният начин да му докажете колко съвместими сте двамата.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари