IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подлуди го тайно

11 декември 2007 11 36

Малките женски жестове, които мъжете намират за неустоими и които нямат нищо общо със секса – виж какво отговарят мъжете на Tialoto.bg

Подлуди го тайно

Да си секси съвсем не означава само да приличаш на Златка. Има много малки жестове, които дори не си даваме сметка, че правим, но по които мъжете просто си умират.

Разпитахме една скромна, но представителна група мъже на възраст от 22 до 38 години кои са несексуалните жестове, които ги възбуждат.

Отговорите бяха страшно различни и за това нямаме проценти този път.

Но пък ще ги изброим, за да ви дадем някоя и друга идея за това как да сте секси без да сте нахално-натрапчиви.

Мъжете се възбуждат от жените, които:

- Пият бира от бутилката или пушат пура. Не бъркайте обаче това с изцяло мъжкаркското поведение, което включва и псувни. „Това, което истински ме отвращава, е псуваща жена“, сподели един от анкетираните.

- Спортуват. Най-вече заради съсредоточеността, с която го правят, а и заради поклащащите се форми. Но тук вече минаваме в графа открити сексуални намеци, така че спираме.

- Слагат си червило. Движението по устните с червилото ги кара да искат да са на мястото на червилото, ако ни разбирате.

Това обаче трябва да е единствената разкрасителна процедура, която мъжете трябва да виждат. Маските и епилацията се правят насаме.

- Оправят си косата. „След като токущо сме правили секс“, каза един от участниците, но този отговор сметнахме за невалиден, защото гола жена каквото и да прави, все е секси.

Но да се върнем на косата. Връзването на опашка, прокарването на пръсти през бретона докато мислиш по служебен въпрос... тези неща впечатляват мъжете, да знаеш.

- Облизват устните си. Отново – извън леглото. По принцип сме против облизването на устните, защото така изсъхват много повече и се напукват, но от време на време можеш да си го позволиш, за да привлечеш нечие внимание.

После си сложи гланц за устни.

- Усмихват се. Още вчера ви казахме, че типа „ядосан булдог“ са готини само в списанията. На живо мъжете харесват жени, които се усмихват. „Срамежливо“, допълниха някои от момчетата на Tialoto.bg.

- Закопчават високите си ботуши. Не е ли много мило, че се впечатляват и от такива неща.

А има и мъже, които харесват жени, които „успоредно паркират автомобил тип комби между два други автомобила“. Впечатляващо, нали.

КоментариКоментари