IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените с по-малко сексуални партньори – по-щастливи в брака

25 октомври 2018 15 00

Противниците на догмите питат: А как имат база за сравнение?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Жените с по-малко сексуални партньори преди венчавката се оказват по-щастливи в брака, пише в. „Metro“. Изданието се позовава на анкета на американския християнски Институт за семейни изследвания.

65 процента от дамите, които са имали само една сексуална връзка преди да се омъжат, изпитали истинско щастие в последвалия брак. Процентът на щастливите американки, които имали над 21 предбрачни партньори, се оказал 57 на сто.

Институтът се стреми да докаже, че многобройните сексуални забежки на дамите са опасни за традиционните семейни модели. Но противниците на догматичното мислене от своя страна изтъкват, че разликата между почти целомъдрените жени и считаните за „по-разпуснати“ е само 8 процента при намирането на брачното щастие.

7 знака, че вашият партньор не ви заслужава


Според зодията: Истински мъж ли е вашият любим?


4-те зодии, които са най-склонни да се втурнат към олтара

Застъпниците на здравия морал все пак посочват, че независимо от малката разлика, правилото е налице. Жените с по-малък сексуален опит намират повече щастие в брака.

Но противниците на догмите в секса коментират този факт с обстоятелството, че дамите само с един предбрачен партньор нямат база за сравнение и поради тази причина по-лесно се мислят за щастливи в брачната връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари