IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алкохол и секс – кои са недостатъците на комбинацията?

2 август 2019 15 00

Концентратите повишават самочувствието

IStockphoto

IStockphoto

Алкохолът определено подобрява настроението, повдига самочувствието и ни прави по-смели. За много хора той е идеалното средство за бързо и лесно отпускане преди секс с новото гадже. Според учени от Кралския колеж в Лондон, някои определени напитки определено предразполагат хората към интимни страсти в сравнение с други. Въпросът е доколко са полезни или по-скоро вредни.

Според данните, концентратите са най-ефективни при тези, които се срамуват и имат притеснения от представянето си в леглото. Голяма част от анкетираните посочват, че обичат да се предразполагат с червено вино. Причината е, че концентратите стимулират по-бързо от бирата, например. Но докато жените стават по-емоционални и влюбчиви след като си пийнат няколко чашки, мъжете могат да бъдат по-агресивни или раздразнителни, което пречи на качеството на секса.

Употребата на алкохол определено сваля задръжките на представителите и на двата пола, но ако се прекали с него, може да навреди на акта, отколкото да помогне за по-добри изживявания.

Кои са недостатъците от прекомерната консумация на алкохол при секса?

Променя преценката

Под влиянието на спиртните напитки, много мъже и жени не гледат реално на нещата. Така доста дами се подвеждат и спят с мъжете, но след това биват зарязвани. Има и немалко случаи, в които мъжете се събуждат на другия ден и се шокират от това, че са спали с въпросната жена. В повечето случаи те посочват, че не биха го направили на трезва глава.

Понижава ерекцията

Мъжете, прекалили с алкохола, може да имат проблеми с ерекцията. Понякога притокът на кръв към пениса им намалява и те не могат да дадат на жената онова, което тя очаква. Трудно „вдигат самолета“ и не могат да получат оргазъм. За това дори има специален термин – „whiskey dick“.

Кога е най-добре да сте интимни с партньора си?

Снимки: IStockphoto

Излага хората

Дори и да сте намерили мъжа на вашите фантазии или мацката, по която си падате от месеци, алкохолът може да ви изложи по различни начини и накрая да съжалявате. Не един и два са случаите, в които жената или мъжът повръщат по време на секс или говорят неща, които в трезво състояние едва ли биха съобщили на глас. Така лъсват много тайни или единият винаги си взима дрехите и си тръгва светкавично, като повече не иска да вижда другия.

Две черти

Един запой може да доведе до нежелано забременяване. Когато единият или и двамата са пияни, презерватив лесно може да бъде пропуснат или забравен. Алкохолът „дава криле“, но и кара хората да правят безразсъдни постъпки. Така само няколко чашки уиски или вино са причина за двете черти на теста за бременност.

Готови ли са мъжете винаги за секс?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Таня ( преди 3 години )
Само веднъж съм била много пияна, да не помня. Помня само, че правихме секс, но не и подробности. На сутринта се усещах странно отзад. Мъжа ми казва, че сме правили нормално секс, отпред. Усещах нещо мазно, пипнах се, мирише на крема за ръце. Поглежда, крема ми беше изваден до спалнята. Тогава мръсника си призна. Аз не му давам често отзад, и той се е възползвал. Оправда се, че ме е намазал, да не ме боли.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар