IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 спортни визии за пролетта от Есил Дюран

8 май 2020 14 50

Певицата носи любимите джинси в планината

БГНЕС

Тя е известна с музикалните си заложби, но от известно време се занимава с дизайн на дрехи. Откакто се е изолирала във вилата си в планината, Есил Дюран впечатлява своите последователи със стайлинга си.

Певицата, която наскоро се включи в предизвикателството #pillowchallenge, призна, че останала сред природата, тя не се нуждае от прическа, грим и скъпи аксесоари, а от нещо удобно, с което да стои вкъщи или да се разхожда.

Ето 3 спортни визии на певицата, от които да почерпите вдъхновение за пролетта:

1. Широки джинси

„В крайна сметка си сложих любимите джинси и бял топ“, пише Есил, сложила хаштага #be your self (бъди себе си). 

Певицата разкрива, че обича да носи широки светли дънки и джинси, които са леко скъсани на места и чиито краища подвива. По-голяма тениска или топ пък ѝ позволяват да се чувства максимално удобно докато се разхожда или си пие кафето в градината. 

2. Тъмнозелен гащеризон 

Казват, че гащеризоните отиват на по-слабички дами, но не и този. Крачолите му са тип потури и не прилепват плътно по тялото. Ръкавите също са широки, а ципът по средата позволява да изберете колко голямо да е деколтето. 

„Никога не губи търпение – това е последният ключ, отключващ вратите“, пише Дюран, снимала се с гащеризона от ефирна материя на фона на врата, чийто ключ най-вероятно държи в един от похлупените си джобове. 

3. Деним 

Певицата разкрива още, че идеалното съчетание за нея е дънки и риза в деним. Прибрала ризата вътре, навила ръкавите до лактите, Дюран готви в кухнята и тича на зелената поляна пред дома си. 

Въпреки че времето навън е доста променливо, Дюран ни напомня, че е време да си извадим любимото дънково яке или някоя риза, която да съчетаем с бяла тениска и дънки. Разбира се, на тях отиват най-много бели маратонки. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари