IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: Изборът на Хали Бери

30 юли 2020 14 30

53-годишната актриса се наслаждава на лятото

Снимка: БГНЕС

Има жени, на които винаги ще се възхищаваме и ще бъдат за пример. Една от тях е Хали Бери, която продължава да доказва, че възрастта е само едно число, за което не трябва да се притесняваме. Актрисата е известна със здравословния си начин на живот и грижите за кожата и нищо чудно, че изглежда зашеметяващо дори на 53. 

Както всички нас, Бери също се наслаждава на лятото и се опитва да получи нужната доза витамин D. Заради пандемията от коронавирус и наложената социална изолация, почивката на актрисата започна малко по-късно, но последната ѝ снимка в Instagram показва, че липсата на движение и затварянето на фитнес залите по никакъв начин не са се отразили на тялото ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Само преди няколко дни звездата качи снимка от плажа, на която чисто и просто е изобразено щастието, което Бери изпитва. Актрисата е уловена как скача от малка скала, а надписът гласи „Понякога просто трябва да го направиш“. И докато самият скок и правилният тайминг на фотографа са си за завиждане, феновете не пропуснаха да отбележат и стройната фигура на Хали.

„Да имам секси и стегнати мускули на гърба е нещо невероятно. Позата ми е по-добра от всякога“, казва актрисата пред Women's Health през май тази година. Тя допълни, че през последните години се фокусира върху тренировки за гърба, започвайки преди снимките на филма „John Wick 3“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Заедно с треньора си Питър тя посвещава две от седмичните си тренировки изцяло на задната част на тялото и признава, че разликата е огромна. Явно упражненията дават резултат. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари