IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бизи Филипс се вдъхнови от най-новия тренд в пандемията

30 юли 2020 14 50

Актрисата носи луксозни предпазни маски и аксесоари към тях

БГНЕС

Спомняте ли си за трикините, които бяха пуснати на пазара близо месец преди началото на лятото? Носенето на бански в две части и маска в същия десен е истински хит, но сега то отстъпва място на друга тенденция. Подобно на много известни личности, Бизи Филипс реши да съчетае дрехите с предпазното средство на лицето си. Резултатът е свежи комбинации за лятото, която всяка жена би харесала. 

Живеейки в условия на пандемия, актрисата показва, че маската за лице може да бъде истински моден аксесоар. Поръчвайки си луксозни модели, тя не спира да изненадва своите последователи. 

С една от своите публикации Бизи показва, че обожава животинските мотиви. На снимката й тя е с маска и лента за коса в леопардов принт. 

На друг кадър Филипс е с карирана рокля в бяло и черно, като на лицето си има маска със същата шарка. Разбира се, актрисата носи и сходна лента, с която е вързала косата си на висока опашка. 

Звездата обича да носи и кърпа за глава, като я съчетава със своята маска. През юни тя показа, че си е купила такива с флорални мотиви на бял фон. 

Промотирайки луксозните комплекти, Филипс говори и затова как да се предпазим от коронавируса. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари