IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил по време на пандемия: Кейт Бланшет на фестивала във Венеция

3 септември 2020 10 30

Филмовото събитие е първото такова през тази година

Снимка: БГНЕС

Внимание, киномани, филмовото изкуство се завърна!

Добрата новина идва от Венеция, където започна ежегодният филмов фестивал, въпреки все още действащата пандемия от коронавирус. Началото за актьорите беше дадено на 1 септември, а мерките за безопасност за изключително строги. Участниците трябва да бъдат с маски и да стоят на разстояние един от друг.

Италия беше една от най-засегнатите страни от вируса през тази година, но постепенно се завърна към нормалното си темпо на живот. За да отпразнуват частичната победа над болестта, управата във Венеция разреши да се проведе филмовият фестивал. И ние сме им много благодарни, защото иначе нямаше да можем да се насладим на перфкетни визии. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana ツ (@jana7380) on

В това число се включва Кейт Бланшет, разбира се. Актрисата, която винаги изглежда добре, не изневери на себе си и преди ден. Тя пристигна във Венеция със стилен и изискан тоалет. Кейт заложи на бял панталон и риза, допълвайки ги с черен блейзър. Визията й беше завършена с кръгли слънчеви очила. При пристигането си на летището, актрисата спази всички мерки за безопасност и носеше шал около устата и носа си. 

Бланшет е президент на фестивалното жури през тази година. Филмовият фестивал във Венеция е най-старият, като досега е провеждан цели 76 пъти. Официалното откриване ще бъде в сряда, но феновете няма да имат възможност да се докоснат до своите любимци. Някои от най-големите звезди на Холивуд липсват, но там е Тилда Суинтън, която ще получи награда за цялостно творчество.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth D.m (@cate_blanchett_fandom) on

Филмовият фестивал започва на 2 и ще приключи на 12 септември. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари