IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: Изборът на Салма Хайек

4 септември 2020 16 30

Актрисата се наслаждава на последните слънчеви дни в Гърция

Снимка: БГНЕС

Ако скоро ще навършите 54 години и не знаете как да отпразнувате повода, погледнете към Салма Хайек.

В сряда, 2 септември, актрисата отбеляза своя специален ден с пътуване до красивите плажове на Гърция. Тя избра южната ни съседка, за да се наслади на последните топли дни за тази година. Хайек не пропусна да публикува снимки от ваканцията си, на които се вижда, че по никакъв начин не прилича на 54-годишна жена.

На първите две снимки звездата беше облечена в изцяло черен тоалет, комбинирайки цял бански и парео. Тогава тя отброяваше минутите до рождения си ден, показвайки на феновете си, че все още изглежда прекрасно. Въпреки че някои от коментиращите сметнаха, че Салма е използвала стари снимки, тя категорично отхвърли тези твърдения. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

"Познайте кой става на 54 утре?. Само да кажа, че тези снимки не са стари", написа тя на английски и на испански. Под снимката се появиха и коментари от известни личности, които пожелаха честит рожден ден на своята колежка. Една от тях беше и Гал Гадот, която написа "Честит рожден ден, скъпа!!!". 

Сега, за да покаже, че снимките наистина са заснети преди няколко дни, Хайек публикува и още няколко от рождения си ден. Този път тя е заложила на жълтата гама, комбинирайки бански и голяма пола от този цвят. И двете дрехи за плажа са дело на дизайнерката Мелиса Одабаш. За да завърши визията си, Салма избра няколко златни бижута, големи слънчеви очила и ярко червено червило.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

"Благодарна съм и се гордея с всяка една година от тези 54. Благодаря за всичките пожелания, особено на феновете ми, които направиха специален профил за рождения ми ден. Какъв подарък", написа актрисата. Много от известните й приятели също коментираха снимката и изпратиха своите пожелания.

Сред тях бяха Орландо Блум, Кейт Хъдсън и Чарлийз Терон. "Честит рожден ден на жената, която ме вдъхновява", написа Фрида Пинто, а главният редактор на британския "Vogue" - Едуард Енинфул, заяви, че Хайек изглежда невероятно. 

По-рано през годината актрисата проговори пред списание "People" за остаряването и как се е променила през годините. "Когато погледна снимка от 30-те или 40-те си години, се виждам по-красиви, отколкото съм се смятала тогава", казва тя пред изданието. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Допълва, че преди доста се е критикувала за визията си."Сега не е така. Когато се погледна в огледалото и си мисля колко много ще се харесвам след още 10 години". 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари