IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Кейт Бланшет повтаря дрехите си по червения килим?

13 септември 2020 13 30

Звездата реши да носи дрехите си многократно и да ги дарява

Снимка: BGNES

Кейт Бланшет наруши кардиналното правило в света на шоубизнеса, а именно – да не се появява два пъти с един и същи тоалет по червения килим. Актрисата, която е президент на журито на филмовия фестивал във Венеция се появи в тъмносиня блестяща рокля от колекцията пролет 2016 на Естебан Кортазар. През 2015 Бланшет избра същата дреха за Лондонската премиера на лентата „Carol“.

Кейт определено е решила да промени модните правила в шоубизнеса, защото е дублирала още една своя визия отпреди години, обличайки топ на Александър МакКуин, който носи и на наградите БАФТА през 2016. Тогава звездата бе комбинирала дрехата с пола, а този път се спря на черен панталон.

Според стилистката на Бланшет Елизабет Стюарт, решението на нейната клиентка заслужава адмирации.

„Когато се приготвяш за голямо събитие, е хубаво първо да погледнеш в гардероба си. Дрехите са нещо, което се пази и за което се грижиш. Те са създадени, за да бъдат обличани отново и отново.

Кейт реши да облече отново едни от най-скъпите за нея тоалети от минали години и за мен е чест да бъда част от тази красива инициатива, която придава едно по-дълбоко значение на идеята за червения килим“, сподели тя.

Бланшет ще дари дрехите, които носи на събитието, дори роклята на Естебан Кортазар, в подкрепа на кампанията RAD в VENICE. Като част от инициативата, роклите ще бъдат пуснати на търг и 100% от приходите ще отидат при  организациите с нестопанска цел Facing History and Ourself и UN Women.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари