IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е любимият аксесоар на Меган Маркъл?

15 септември 2020 08 30

Актрисата споделя най-важния съвет за красота

Снимка: БГНЕС

Когато изглеждаш добре, се чувстваш добре!

Никой не знае това мото по-добре от Меган Маркъл. Точно преди година бившата звезда от „Костюмари“ сключи партньорство с организацията „Smart Works“, за да създаде модна колекция, която ще позволи на жените да се чувстват добре на работното място. За да отбележи специалния повод, Маркъл се присъедини към видеоразговор, в който разкри силата на стила и как той може да повиши самочувствието на човек.

Херцогинята сподели, че собственото одобрение е това, което е най-важно за всеки от нас. Според нея, ние трябва да изглеждаме добре за себе си, а не да се стремим да се вписваме в категориите, определени от обществото. Тя си поговори с три дами, които са получили помощ от организацията. 

„Хората смятат, че най-важното нещо са дрехите, но това не е така. Всичко това е само покритие, най-голямо значение има онова, което се намира в самите вас. В душата ви. Това е най-добрият аксесоар, който може да носите“, казва Меган. Добавя, че самочувствието и вярата в себе си могат да накарат един човек да постигне дори и най-високите върхове. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

По време на пускането на колекцията, Маркъл обясни партньорството си с „Smart Works“ като начин да помогне на жените в дългосрочен план. Целта на организацията е да събере дамите от цял свят в една общност. Помежду си те могат да си разменят дрехи, които вече не носят и по този начин да подпомогнат успеха на другите. Меган заявява, че това не е точно благотворителност, а взаимна помощ.

За създаването на последната си колекция херцогинята е работила с „Jigsaw“, „John Lewis & Partners“, „Mark & Spencer“ и „Misha Nonoo“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари