IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Денимът на Хейли Бийбър хит тази есен

19 октомври 2020 10 30

Тя избра нестандартен модел на Vivienne Westwood

БГНЕС

Хейли Бийбър избра нестандартен костюм в деним, за да излезе на пазар из магазините в Ню Йорк. Крачейки из улиците на Бруклин, папараците я заснеха с уникален модел от колекцията на Vivienne Westwood за пролет/лято 2012 г. 

Красавицата има перфектното тяло за аутфита, състоящ се от три части – широки дънки и топ с дълги ръкави, които са свързани от уникален корсет. 

Тъмносиният деним, който ще е хит тази есен, отива на светлата кожа и русата коса на модела. Горнището е прилепнало по тялото, отличаващо се с цип по средата и квадратно деколте. То и панталонът се прикрепят към корсета чрез метални копчета. 

Дънките са сякаш с един номер по-големи, с широки крачоли и висока талия, както и с по един набор. Те вероятно могат да се носят и без корсета, само с късия топ. 

Хейли е избрала да съчетае дрехите в деним с червена лачена чанта през рамо, която е във формата на сърце, както и с бели маратонки. 

Г-жа Бийбър носи верижки, гривни и обеци в златисто, които отиват на черните ѝ полицейски очила. 

Смелата комбинация в деним, с която е облечен моделът, вече не е налична по магазините в Ню Йорк, пише Daily Mail. По-находчиви дами обаче може да си купят подобна, съчетавайки други дънкови дрехи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Стела ( преди 3 години )
Ужасен избор. Горнището става, ама тези развлечени панталони... Дизайнерката й ги подарила сигурно...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 3 години )
Ами тя се е облякла точно както е планиран отфита от дизайнера, без въображение или личен прочит, малко скучно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар