IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-впечатляващите обувки през 2020 година?

24 октомври 2020 12 00

Вижте тенденциите

IStockphoto

И през новия сезон дизайнерите се погрижиха да впечатлят момичета, които предпочитат обувки в спортен стил. Маратонките сега са на мода, но за истинските почитателки на естетиката те трябва да са с токчета или на висока платформа. Те допринасят за това дамите да изглеждат по-високи и по-стройни, а и тези модели се съчетават добре с всичко – дънки и шорти, рокли или къси поли.

Хитът на новия сезон са ярките спортни обувки, решени в ментови, оранжеви или тюркоазени нюанси. За по-дръзките модни почитателки, дизайнерите предлагат спортни обувки с обемни шарки или цветен принт. Но не забравяйте, че цветът на спортните обувки трябва да се комбинира с основния цвят на останалата част от облеклото ви, тъй като само тогава той ще изглежда наистина изразителен и стилен.

Маратонките, които са обичани от всички, отново са на мода. Цветни и дръзки, предназначени за дамите, водещи активен живот, те няма скоро да слязат от топкласациите на най-популярните модели обувки.

Модни детайли  

обувки, боти

Каишките и връзките могат с увереност да се причислят към най-забележителните модни детайли при обувките през 2020. Те спомагат за съсредоточаването на погледа върху най-изисканата част на крака на жената – глезена. Много очарование добавят също и специалните декоративни закопчалки, както и множество тънки или широки презрамки, нежно обгръщащи крака на дамите.

Друг интересен детайл от този моден сезон е формата на обувките. Водещата позиция заемат моделите със заострен пръст, който може да се види при повечето обувки, тип балерини, както и сандалите на платформа. Такива обувки си подхождат перфектно както с официални тоалети, така и с всекидневни.

Боти от естествена кожа

Петата се превърна в една от най-впечатляващите части при повечето видове обувки през този сезон. Тя може да бъде цветна, дори прозрачна и с всякаква форма – триъгълна, квадратна, цилиндрична, вдлъбната или извита, скосена и т. н.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари