IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт смени два тоалета за отрицателно време

20 ноември 2020 14 30

Актрисата присъства на премиерата на новия си филм

Снимка: БГНЕС

Кристен Стюарт забрави за пандемията и присъства на премиерата на новия си филм „Happiest Season“. Това, което също избяга от ума на актрисата, е фактът, че се приближаваме все повече към зимата и ниските температури.

За събитието звездата заложи на изцяло черен тоалет, който беше малко по-къс от обичайното за сезона. Стюарт се появи на червения килим с минипола на Chanel, блуза с дълъг ръкав и разбира се, предпазна маска на лицето. Явно обаче този стил беше избран за кратко, тъй като няколко часа по-късно Кристен се преоблече в чифт скъсани дънки и зелено яке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kstewfan_

Това не е първият път, в който актрисата променя визията си толкова бързо. През 2018 година тя започна да сваля официалните си обувки докато все още беше на червения килим в Кан. Пред InStyle Кристен споделя, че доста често остава боса на официални събития, защото някои чифтове са твърде неудобни и не може да стои в тях часове наред.

Що се отнася до момента в Кан, тя казва, че се е събула заради стълбите. „В Кан има стръмно и дълго стълбище, което минах с подскоци, защото мислех, че по този начин съм по-бърза. На следващия ден излезе, че съм била една от дамите, които е направила най-голямо впечатление на фестивала“, казва Стюарт пред изданието.

Филмът „Happiest Season“ е романтична комедия, която се очаква да излезе на 25 ноември в платформата Hulu. Официалната му премиера по цял свят е ден по-късно. Историята разказва за младото момиче Аби (Стюарт), което иска да предложи брак на приятелката си Харпър (Макензи Дейвис) по време на семейна коледна вечеря. На партито обаче се разбира, че Харпър все още не е казала на родителите си, че е обратна.

Този факт създава различни странни ситуации, от които и двете момичета трябва да излязат невредими. По време на празничните дни Аби и Харпър имат време да решат какво да правят с живота си и дали е време да разкрият пред света, че са двойка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари