IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър – кралицата на кожения тоалет

25 ноември 2020 16 30

Звездата беше забелязана в Лос Анджелис

Снимка: БГНЕС

Хейли Бийбър показа колко стилни могат да бъдат кожените тоалети.

Със сигурност 24-годишната звезда разбира от мода и много добре знае как да бъде забелязана по улиците на Лос Анджелис. Супермоделът може да направи така, че дори едни обикновени панталони, огромни маратонки и голям суитшърт да изглеждат като тоалет от висшата мода. Последната ѝ визия обаче със сигурност е излязла от подиумите, тъй като е дело на известна марка.

На 20 ноември Бийбър беше забелязана да напуска офиса на стилистката си Мейв Райли, а тоалетът ѝ беше перфектен. Този път звездата заложи не само на удобството, но и на стила. Тя беше облечена от горе до долу с марката „Yves Saint Laurent“, комбинирайки кожено яке, блуза без ръкави, кожени панталони с висока талия, дизайнерски колан и черни обувки на висок ток. Към всичко това Хейли добави и миничантичка от „Yves Saint Laurent“, която чудесно се вписваше в тоалета. Цялата визия на звездата се оценява на 10 830 долара.

И докато някои смятат, че Бийбър просто иска да разходи дизайнерските си тоалети, то други забелязаха скрито послание в начина ѝ на обличане. През последните месеци в социалните мрежи се завъртяха слухове, че Хейли е бременна, но самата тя отрече тези твърдения. Въпреки това, фенове все повече настояваха, че звездата крие коремчето си и съвсем скоро ще обяви щастливата новина. Именно затова част от скептиците за бременност използваха последната визия на Хейли, за да отхвърлят всички теории за бъдещо бебе.

„Моля ви, спрете да пишете фалшиви истории, базирани на „източници“. Фокусирайте се върху това, което е важно“, заяви г-жа Бийбър в Instagram. Тогава тя насърчи хората да гласуват, тъй като в САЩ все още се провеждаха президентски избори. А как можеш да затвориш устата на всички и да ги спреш да обсъждат несъществуващата ти бременност? Като носиш тесни панталони, които описват фигурата ти, разбира се.

Въпреки че Хейли и Джъстин не бързат да имат деца, това не означава, че те не се виждат като родители след време. В интервю със Зейн Лоув, изпълнителят заяви, че иска да се наслади на младоженския живот, да направи турне, да попътува със съпругата си и чак тогава да създаде деца. „Мисля, че това със сигурност ще е следващата голяма крачка в живота ни“, казва Джъстин.

На 22 ноември Хейли навърши 24 години, а съпругът ѝ беше един от първите, които я поздрави в социалните мрежи. Той публикува няколко снимки в Instagram, изразявайки любовта си. Джъстин написа, че моделът е неговият дом и е напълно и изцяло обсебен от Хейли. „Мечтата ми е да остарея с теб. Не мога да повярвам, че си моя завинаги“, допълни изпълнителят.

Джъстин и Хейли се ожениха официално през септември 2018 година на церемония в съда на Ню Йорк. Година по-късно те направиха по-голямо събитие в Северна Каролина, като сред гостите бяха Кендъл Дженър, Камила Мороне и Джейдън Смит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари