IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2021 – какви клинове ще носим?

8 януари 2021 12 30

Ето актуалните модели за пандемията

IStockphoto

Клиновете са предпочитани от много жени за уикенда или спортуването във фитнеса. Но от началото на пандемията до момента, все повече ги носят в ежедневието си, след като оставиха настрани стилните дрехи за офиса и си останаха вкъщи. Леки, удобни и прикриващи някои недостатъци, те могат да се комбинират с най-различни дрехи, като през 2021-а година ще продължат все така да се търсят.

Макар и да са едни от най-простите артикули в гардероба, клиновете не се избират лесно. Особено ако искате нещо по-различно от чисто черен или еластичен за упражнения. Все повече марки предлагат модели, които са доста елегантни. Освен в материята, голямо разнообразие има и в цветовете.

Клиновете с висока талия бяха хит през 80-те, а кожените модели диктуваха модата 10 години по-късно. Сега тези за йога са едни от най-търсените по време на социална изолация. Въобще, все повече известни дами ни показват, че спортните клинове не са за изхвърляне и ги съчетават както с жилетки, палта и спортни якета, така и с маратонки, дори ботуши.

Какви са тенденциите при клиновете за 2021 г.?

1. Клинове с дължина до глезена

Ако отидете в някой аутлет и премерите няколко модела, не се учудвайте, че има някои, които са по-къси. Тези с дължина до глезена са универсални и стават не само за тренировки. Може да ги носите с любимия си широк пуловер. В по-топло време се комбинират с маратонки или половинки, а когато падне снега, се побират чудесно в ботуши.

2. Памучни с ръбове

Ако обичате класическите клинове, може да смените малко стила, като си купите подобен. Той също ще е памучен, който няма да дразни кожата и с него ще ви е изключително комфортно, само че ще е с ръбове.

Въпросният модел клин е по една от тенденциите трикотаж за зимата. Подобни на него са много блузки, рокли и поли. Благодарение на това, че са оребрени и от по-качествена материя, те са и доста еластични.

2. По-цветни

Забравете за черния спортен клин, който носите с туниката си през зимата. През 2021-а трябва да заложите на по-цветни модели, които привличат вниманието. Дори и да сте по-пълнички, не бива да търсите само тъмните нюанси.

В момента на пазара има много свежи модели в най-различни цветове, както и такива с животински принтове и рисунки, с които ще бъдете по-различни.

3. Кожени

О, да, след завръщането на кафявото кожено сако, е време да пренесем тази тенденция и при клиновете.

Коженият клин не е най-топлата дреха през зимата, но пък е доста елегантно допълнение в гардероба. Дори и да го носите един-два пъти този сезон, напролет ще имате възможност да наваксате.

Може да съчетаете кожения клин с карирана риза, плетен пуловер или трикотажно поло.

4. Разкроени

Спомняте ли си, че през 90-те имахме панталони с по-широки крачоли, които бяха супер модерни. Някои от тях бяха леко цепнати по средата. Е, тази тенденция се завръща, този път при клиновете. Представете си любимия си едноцветен модел, но по-разкроен.

С този клин ще се върнете към ретро вълната и любимите си групи от 90-те. Също като момичетата от „Spice Girls“, може да носите такъв модел с маратонки или обувки на по-висока платформа.

5. С графики

Асиметрично разположените линии са доста актуални в спортните дрехи. През тази година се очертава да продължим да спазваме социална дистанция и да работим вкъщи. Ето защо такъв модел ще бъде все още търсен.

Много клинове са едноцветни, като в тях има акцент – графики в други нюанси. Понякога те са съчетани с мрежи, разположени на бедрата или в долната част.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Мимето ( преди 3 години )
1. Защо има две двета - вие нали можете да броите?2. Леки, удобни и прикриващи някои недостатъци - сериозно!? Кой по точно е намирал клин, който да му прикрива недостатъците?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар