IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралски стил: Кейт Мидълтън и любимият ѝ блейзър

19 януари 2021 12 30

Херцогинята и принц Уилям си поговориха с медиците на първа линия

Снимка: БГНЕС

Преди няколко седмици Великобритания беше поставена под поредния локдаун заради пандемията, като училищата и детските градини останаха затворени. Първоначално плановете бяха децата да се завърнат в класните стаи след коледните празници, но това се промени заради нарастващия брой заболели от коронавирус и новия му щам.

Именно заради новите рестрикции, Кейт Мидълтън и принц Уилям са принудени да извършват кралските си задължения дистанционно. Двамата са изолирани в дома си Анмер Хол в Норфолк заедно с трите си деца – принцовете Луи и Джордж и принцеса Шарлот. Петимата се наслаждават на времето си заедно, като се опитват да борят скуката с различни домашни занимания, подходящи за малки и големи.

Наред с отглеждането на децата, Уилям и Кейт се занимават със задължителните си работни ангажименти. Преди няколко дни те взеха участие в онлайн среща с екипа на Hospise UK и поговориха за медиците на първа линия и как те се справят с пандемията. Херцозите се поинтересуваха как различните организации помагат на лекарите и медицинските сестри и какво трябва да се направи, за да може всичко да тече по-гладко в тези тежки времена.

Модните критици веднага забелязаха блейзъра на Мидълтън, който тя беше избрала за срещата. Моделът е на марката Smythe, а херцогинята допълни визията си с обеци от Kiki McDonough's. Феновете на кралското семейство ще разпознаят сивия блейзър, тъй като Кейт го е носила и преди. Тя се появи с него през 2018 година в Есекс, когато посети организацията Coach Core.

Чрез своята фондация, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са успели да подпомогнат различни организации по време на пандемията. Благодарение на партньорството си с Националната здравна служба и Министерството на здравеопазването и социалните грижи, Кралският фонд помогна за финансирането на Just B – организация, която предлага множество услуги, включително свободен достъп до спешни линии, свързани с безпокойството, травмата и паниката, които пандемията може да причини.

Партньорството беше обявено и на официалната страница на кралското семейство в Instagram. „Тежката загуба никога не е лесна, особено за работещите на първа линия по време на тези безпрецедентни времена. Важно е да имаме услуги като Just B, които предлагат слушател за всеки, който се справя със загубата на колега, близък или важен човек“, се казва в съобщението.

Засега не е ясно докога ще продължи изолацията във Великобритания и кога принц Уилям и Кейт Мидълтън ще се завърнат в Лондон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Арена ( преди 3 години )
Щерю ( преди 3 години )
Умна като английска овца е Кейт...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар