IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ти си това, което носиш – какви цветове да имаш в гардероба си?

14 февруари 2021 12 00

Розовото и зеленото трябва задължително да присъстват

IStockphoto

„Ти си това, което носиш“, казват някои хора по отношение на стила на обличане. Заради пандемията, някои от нас забравиха за по-официалните дрехи и заложиха на удобството, което откриха в по-спортните модели. Макар през последните месеци да нямаме желание да си купуваме нови дрехи, една разходка из магазините ще ни подейства ободряващо. Стига да си набележим някои неща предварително и да спазваме мерките, които всички молове и големи търговски вериги имат, можем бързо и лесно да се сдобием с няколко находки, които ще повдигнат самочувствието ни. Все пак, дори и да не излизаме на дискотека или светски събития, трябва да поддържаме стила си и да се интересуваме от най-новите тенденции.

След като в серия от публикации ви разкрихме какви модели дрехи задължително да имате в гардероба си през 2021 г., е време да обърнем внимание на цветовете. Заради така наречения карантинен стил някои марки пуснаха по-нестандартни модели, които се забелязват отдалече. След като много хора боядисаха косите си в розово, когато салоните не работеха, то и още няколко цвята станаха предпочитани за облеклото по време на социална изолация. Днес ги виждаме в гардероба за следващите няколко месеца.

И тъй като на всички ни е омръзнало от черното, кафяво и сиво, които най-често носим през зимата, време е да разчупим с няколко цвята, които тепърва ще се търсят, особено с настъпването на пролетта. Ето кои са те:

Розово

пуловер, аутфит,

Цвят номер едно по време на пандемия. След като завладя косите ни през 2020-а, той се настани и в нашия гардероб. Тази зима виждаме много спортни екипи, суитшърти или палта в нюансите на розовото.

Този цвят не е само за жените. Предпочитат го и много мъже, които харесват по-светлите тонове и не се срамуват да излязат навън с розова риза или шапка.

Яркозелено

гардероб, зелено,

По-светлите тонове на зеленото, които няма как да не бъдат забелязани на улицата, също трябва да присъстват в гардероба ви. Става дума за яркозелено, жълто-зелено, пастелно и други, които виждаме при пуловерите, жилетките и някои модели панталони тази зима.

„Ти си това, което ядеш“, казва редакторка в сайта Who What Wear. Тя дава идея за това как да носите дреха с този цвят, приличащ много на зеленчуците в чинията ни. В своя Instagram жената показва как зеленото е акцент във визията ѝ – било то под формата на плетен панталон или жилетка с мъхеста яка.

Бежово

палто, бежово,

Със завръщането на плетивата, много хора, които ги харесват, могат да си намерят жилетки, рокли или цели комплекти в този цвят. Те са меки, по-разтегливи и най-вече удобни.

Поло в бежов цвят е една от дрехите, които е хубаво да имате в гардероба си този сезон. По-късно – през пролетта, може да съчетаете блузка с телесния цвят с карирано сако или такова в черно или кафяво.

Тъй като през зимата карето също е актуално, ситното в бежово е добър вариант.

Небесносиньо

риза, синя

Снимки: IStock

Да си дойдем на думата – прекалено тъмните дрехи са адски скучни. Ако ги носите докато сте у дома, когато трябва да отидете в офиса или да излезете навън, заложете на визия, в която има небесносиньо.

Хубаво е да имате поне една памучна блузка в този цвят, тънка жилетка с копчета или пък пък блейзър.

„Притежавам твърде много бежови дрехи и тази година съм готова за освежаваща промяна. Ще се насоча към нежносини нюанси“, обяснява пред Who what to wear Джудит Джоунс, която е с по-светла кожа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари