IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изгряваща звезда: Блу Айви в модна кампания с Бионсе

18 февруари 2021 17 50

Майка и дъщеря рекламират новата колекция на Adidas x Ivy Park

Снимка: Getty

Блу Айви може и да е само на 9 години, но продължава да доказва на света, че има потенциал в себе си. Миналата година получи номинация за награда „Грами“, като в същото време се превърна в най-младия притежател на „BET“. Момиченцето обаче явно не иска да се ограничава само до музикалния бизнес, като вече направи и модния си дебют в новата кампания за Ivy Park – марката на Бионсе в колаборация с Adidas.

Айви, която е дъщеря на Бионсе и Джей Зи, участва в рекламирането на тоалети заедно с майка си. Колекцията се казва „Icy Park“ и ще бъде пусната на 19 февруари. На снимките двете дами позират една до друга, облечени в пухено яке с графичен принт и панталони в същия цветен модел. Блу показа таланта си, дефилирайки с още един монохроматичен външен вид – късо яке, кожени панталони, чанта за кръста, предпазна маска и високи маратонки. Тя се забавлява пред камерата, като танцува закачливо и показва знака за мир. Подобно на дъщеря си, Бионсе демонстрира свой собствен ансамбъл, като тя обаче показа малко повече от тялото си.

В допълнение към позирането в различни кафяви тоалети, небрежни панталони, якета и дори шапки, изпълнителката носеше пухено яке, преметнато през едното ѝ рамо, боди в същия цвят, което разкри задните ѝ части. Видеото на новата реклама се появи в интернет и веднага събра хиляди харесвания и коментари.

Един от първите потребители, които изразиха възхищението си, беше майката на Бионсе – Тина Ноулс-Лаусън. Тя заяви, че участието на Блу Айви не е било планирано. Според нея, момиченцето просто се е забавлявало на снимачната площадка, пробвайки някои от тоалетите от колекцията. Тогава обаче фотографите са решили да заснемат и нея, а изборът им се е превърнал в истинска печеливша монета.

„Блу Айви е като икона. Това е прекрасно. Нямам търпение“, „Поздравявам Блу Айви, че е позволила на останалите хора да участват в кампанията ѝ“, пишат потребителите в социалните мрежи. През декември Бионсе говори пред British Vogue относно връзката си с Блу Айви, като споделя, че двете се радват за успехите на другата.

„Когато ѝ кажа, че се гордея с нея, тя ми отговаря, че се гордее с мен“, казва изпълнителката. Добавя, че се опитва да бъде пример за децата си и да ги учи на всичко, което тя смята за правилно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари