IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе сподели невиждани кадри на трите си деца

6 януари 2021 16 30

Изпълнителката показа видео от рождения си ден

Снимка: БГНЕС

Бионсе изненада феновете си с ново видео, с което отбеляза идването на 2021 година. Изпълнителката изпрати специално съобщение до последователите си, като в него сподели надеждите си за предстоящите 12 месеца, като в същото време направи равносметка и за 2020 година.

В 4-минутното видео Бионсе показа всичките си постижения през миналата година. В клипа бяха включени невиждани кадри на трите ѝ деца – Блу Айви(8) и близнаците Руми и Сир (3), които споделя със съпруга си Джей Зи. По едно време феновете могат да видят как 3-годишното момиченце танцува на песента Savage. Във видеото се показва и част от ваканцията на семейството, където изпълнителката се вози на голф количката с децата си, както и кадър от обща фотосесия и как Блу Айви записва песен в студиото.

„Честита Нова година“, започна съобщението си звездата. Тя заяви, че 2020 година ни е разделила, но в същото време ни е събрала. „Повечето от нас не успяха да видят близките си и претърпяхме толкова много загуби, но се обединихме от своята човечност. За мен тази година беше период, в който отпразнувах щастието, преследвах радостта и живях в любов“. Бионсе желае на последователите си тази година да оценяват себе си и тези, които обичат.

Видеото също така зачеква темата и за пандемията и как фондацията „BeyGood“ е подпомогнала бизнесите, основани от цветнокожи по време на изолацията. Освен децата на Бионсе, феновете могат да видят част от новата ѝ колекция „Ivy Park“, кориците ѝ за британския Vogue, речта ѝ по време на завършването на студенти, почитането на медицинските работници и много други запомнящи се моменти.

За края на годината Бионсе е подарила на най-близките си хора колие, на което пише „2020“. Формата на подаръка е интересна, тъй като надписът е направен във формата на ръка, която е вдигнала средния си пръст.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари