IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колие с буква – сред тенденциите за пролет/лято 2021

7 май 2021 12 30

Много звезди носят персонални бижута

IStockphoto

В момента носенето на повече от един синджир на врата или колие от 2 или 3 части, е една от тенденциите за сезона. И поради това, че златните отново са на мода, може да видим жени с най-различни висулки по тях. Освен така нареченото око на Назар, което предпазва от уроки, някои не спират да носят кръстчета, сърчица, звездички и какви ли не други неща. А интересът към бижутата с името не стихва, но сега той бива изместен от един тренд от 90-те – буква.

Също както преди години нашите майки и баби ни подаряваха златна или сребърна буквичка на плочка, сега ще виждаме доста по-спортни синджири или луксозни колиета с такава, само че тя е изрязана и по-обемна. Тя може да е украсена с дребни камъчета, перлички или просто оцветена.

Много звезди залагат на персоналните бижута, като окачват на синджира си своята или буквата на някой близък, най-често на детето или любимия човек. Купуват си и готови колиета, състоящи се от две тънки верижки, като орнаментът е на втората. Има и по-широки и груби плетки, които също грабват окото. Всички те са в златисто.

И докато някои риалити звезди, певици, модели и актриси залагат на конкретни марки, вие може да си купите и имитационна бижутерия, която също изглежда доста добре. Единствено трябва да внимавате, когато ползвате парфюм или дезодорант, за да не съсипете покритието. За по-сръчните от вас, магазините за художествени стоки предлагат букви в най-различни размери, които са със собствена закопчалка и може да ги поставяте на каквито колиета и синджири желаете.

Според модните експерти на Whowhatwear, въпросните висулки ще са хит до края на лятото. Разбира се, след тях, буквите върху нежни кръгли плочки, също ще се търсят.

Ето и още няколко тенденции в бижутата, които ще ви вдъхновят за нови покупки:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари