IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт и Уилям – на едно мнение дори и за модата

15 май 2021 16 30

Двамата се появиха с еднакви тоалети

Снимка: Getty

Когато една двойка прекарва все повече време заедно, вкусовете и предпочитанията им започват да се припокриват и в крайна сметка двамата влюбени се превръщат в един и същи човек. Виждали сме го в приятелите си или в самите себе си, което понякога може да ни изплаши, но в друг случай го приемаме за нещо нормално и се радваме, че човекът до нас също е започнал да попива нашите навици.

Кейт Мидълтън и принц Уилям са женени от 10 години и вече много добре знаят какво харесва другият. Постепенно двамата се превърнаха в любимата двойка на Великобритания, благодарение на придържането си към кралския протокол, липсата на скандали и трите им прекрасни деца. Херцозите на Кеймбридж споделят еднакви интереси като спорт, благотворителна дейност и дългите разходки из природата. Оказва се обаче че освен физическите дейности, Уилям и Кейт имат и еднакъв вкус за мода.

По време на последното си посещение в Улвърхемптън съпрузите се появиха с почти еднакви тоалети, което успя да впечатли феновете им. И двамата носеха тъмносини сака върху плетени пуловери, като Кейт заложи на жилетка, под която носеше бяла риза. Съпругът ѝ пък избра класическата синя риза, върху която бе сложил кафяв пуловер. Дрехите обаче не бяха краят на координирания тоалет. Уилям и Кейт дори успяха да съчетаят предпазните си маски, отново избирайки тъмносиния цвят.

Според списание People, кралското семейство е започнало своята обиколка с посещение на групата The Way Youth Zone, която се опитва да мотивира и вдъхновява млади хора, като им предлага различни възможности за участие в обществени дейности. Уилям и Кейт участвали в сесии за благополучие с младите хора и се срещнали с посланици от програмата HeadStart, която има за цел да подобри емоционалното благосъстояние на децата и младежите.

По време на посещението си херцозите не се притесниха да изцапат ръцете си, като се заеха със засаждането на цветя. „Катрин е много добра в градинарството“, казал Уилям пред децата. Малко по-късно Кейт се присъединила към игра на тенис на маса, като отново получила подкрепа от съпруга си, който заявил, че тя се справя доста добре дори и с този спорт. Принцът обаче показа, че и той самият не е зле във физическите дейности, като участвал в мач по футбол.

Кейша, която развела херцозите из центъра, говори пред репортери и заяви, че ги е попитала какво правят по време на пандемията, за да поддържат форма. „Казаха ми, че обичат да разхождат кучето си и да прекарват време с децата. Обичат да карат колело и да приготвят различни ястия със семейството“, споделя тя пред журналистите. Кейт е признала, че обича винаги да е сред природата и гледа да се разхожда колкото се може по-често.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари