IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Брук Шийлдс и двете ѝ дъщери с еднакви модели

23 юни 2021 16 30

Актрисата е отново на краката си и изглежда по-добре от всякога

Снимка: Getty

Брук Шийлдс със сигурност знае как да се държи пред камера и сега предава щафетата на дъщерите си.

Актрисата сподели нова снимка в Instagram, на която позира с порасналите си момичета Роуън и Гриър, като трите дами носят бански в еднаква цветова гама. Единствената разлика е моделът, който всяка една е избрала, като Брук е заложила на такъв от две части, но горнището ѝ е по-скоро спортно бюстие с къс ръкав, а бикините ѝ са с леко повдигната талия. 18-годишната Роуън, която наскоро завърши гимназия, избра цял бански с къс ръкав, а 13-годишната Гриър заложи на класически модел от две части.

„Поемаме целия витамин D“, написа Шийлдс под снимката. Актрисата изглежда се наслаждава на възможността отново да стои на краката си, след като през януари претърпя ужасен инцидент, при който счупи бедрената си кост. Това наложи няколко операции и дълга рехабилитация, които явно са дали перфектен резултат.

Приятели и фенове на Брук оставиха хиляди коментари под кадъра, изразявайки своята любов и подкрепа. „Прекрасно!“, написа актрисата Дебра Месинг, а Лиса Рина, Лесли Ман и Орфех изпратиха няколко емотиконки на сърца. „Супер сладко! Харесвам и банските ви костюми“, „Леле! Направо сте невероятни“, пък добавят феновете на Шийлдс.

Преди да претърпи неприятния инцидент, Брук поддържаше форма чрез различни силови и кардиотренировки. В интервю тя казва, че не е нужно да вдигате по много килограми, а просто да натоварвате правилните мускулни групи. Това правило го е научила от личния си треньор, който ѝ е помогнал да поправи фитнес рутината си и да се предпазва от контузии.

След инцидента актрисата разчита на редовна физиотерапия, за да си стъпи отново на краката. „Най-голямата ми благословия до този момент е да осъзная какъв борец съм“, казва тя в интервю за Good Morning America. Пътят към възстановяването обаче не е бил никак лесен. Шийлдс казва пред списание People, че е трябвало да бъде много спокойна и да си повтаря, че нещата няма да се получат толкова бързо, колкото ѝ се иска.

Брук казва, че споделя за преживяването си, за да покаже на момичетата си, че независимо от неприятностите, които животът ти поднася, ти трябва да останеш позитивно настроен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари