IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неонова рокля – изборът на Вера Уанг за 72-ия ѝ рожден ден

5 юли 2021 14 30

Дизайнерката направи страхотно парти с торта във формата на шампаниера

Снимка: Getty

Вера Уанг има повод да почерпи!

Известната дизайнерка отпразнува 72-ия си рожден ден на 27 юни, организирайки страхотно парти в сърцето на големия град. На него присъстваха най-близките приятели на Уанг, а специално участие направи и двойничка на Шер, която изпълни най-големите хитове на певицата. Рожденичката публикува няколко снимки и видеа от специалната нощ, включително гледка от покрива, танцуващи гости и невероятна торта във формата на шампаниера.

Известна със своята любов към неоновия цвят, Вера и този път заложи на светла рокля за рождения си ден. Тя облече неоново зелен тоалет, стигащ чак до земята и включващ интересни детайли. „Шер и аз! Приемаме тортата за рождения ден и пием за нея!“, написа дизайнерката под видео, на което духа свещичките. До нея е застанала „Шер“, чийто образ е пресъздаден от Стивън Андраде.

В друга публикация Уанг сподели няколко снимки от партито, което е било озаглавено „Просеко“. На тях се вижда как тя позира пред бара, както и как си налива шампанско с най-близките си приятели. Името на празненството не е случайно избрано, тъй като преди месец дизайнерката обяви, че пуска своя марка италианско просеко. Според изявлението, то пресъздава „забавната и невероятна“ личност на Вера, както и нейният автентичен вкус за стил.

„Първо и най-важно, аз съм дизайнер, но също така съм бизнесдама и основател на марка. Посветих целия си живот да организирам празненствата на хората и то не само сватбите им – от това, което носят до това как се забавляват, от украсата на масите до семейния им живот у дома, а сега ще им доставям и питиетата. Защо просеко? Когато мисля за романтика, забавление, смях, щастие, приятелство, аз се сещам за просеко. Това е виното, което е символ на емоции и чисто щастие“, заяви Уанг в официално съобщение.

Бутилката струва 25 долара и е направена в сребърно матов цвят, като върху нея е изписана думата „ПАРТИ“ с плътен шрифт в неонов цвят. „Този проект включва подкрепа от приятелите, семейството и дори някои мои клиенти. Нещо като семеен бизнес“, допълни дизайнерката.

Напоследък Вера Уанг не спира да носи неонови цветове, комбинирайки се с дизайна на своята напитка. Тя избра нюанса за рождения си ден, както и за промотирането на марката си. През юни дизайнерката облече къси жълти панталони, допълнени от черна блуза с дълъг ръкав и високи ботуши. С този тоалет тя избра да почете месеца на прайда, публикувайки видео в TikTok и Instagram.

„Когато е петък и часовникът удари 17:00“, написа тя под публикацията, намеквайки че е време за стартиране на уикенда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари